У Овнів ретроградний Уран спровокує різкі перепади настрою / фото ua.depositphotos.com

Уран - планета змін і оригінальності, що символізує несподіванки, революції, поновлення, раптові події та можливості. З 11 по 15 серпня планета зупинилася і перейшла у фазу ретроградного руху.

Астрологи розповіли, що це буде означати для кожного знака Зодіаку, пише slovofraza.

Овен

У Овнів ретроградний Уран спровокує різкі перепади настрою. Представникам знака захочеться поміняти зовнішній вигляд. Восени і в першій половині зими вірогідні серйозні негаразди з роботою, а також втрата мотивації.

Відео дня

Читайте такожМолодик 19 серпня круто змініть життя чотирьох знаків Зодіаку - астрологи Телець

Тельцям в період ретроградності Урана краще займатися домом, здоров'ям, а на роботі і фінансовій сфері фокусуватися менше. Астрологи зазначають, що ретро-Уран може принести Тельцям багато юридичних проблем.

Близнюки

Уран підвищить потребу Близнюків в спілкуванні, але разом з тим знизить тягу до знань. У цей період у вас з'явиться безліч шансів зустріти на своєму шляху приємних людей.

Рак

Для Раків це відмінний період, щоб зайнятися плануванням справ на майбутнє. В іншому випадку справи можуть зриватися набагато частіше, ніж зазвичай. Ретроградний Уран принесе Ракам проблеми з фінансами: краще остерігатися великих придбань.

Лев

Ретроградний Уран спровокує Львів на необдумані вчинки. Щоб не допустити проблем, прислухайтеся до думки близьких людей.

Читайте такожАстролог назвала знаки Зодіаку, якіх у вересні накріє хвиля успіху Діва

Дівам ретро-Уран принесе успіх у творчій діяльності, але чимало проблем зі здоров'ям.

Терези

Терезам з 15 серпня по 11 січня варто бути уважнішими до того, що говорять оточуючі. Цілком можливо, люди будуть рідше говорити правду. Поки Уран ретроград, Терезам варто піклуватися про близьких. Період ідеально підходить для спільних справ, весілля, любовних зізнань.

Скорпіон

Ретроградний Уран рідко шкодить Скорпіонам, і в цей раз ситуація теж буде досить сприятливою. Ретро-Уран допоможе людям цього Знака знайти своє призначення в житті, знайти нові цілі і поставити перед собою нові завдання. Це будуть дуже позитивні півроку.

Стрілець

Уран в стані зворотного руху може зробити Стрільців більш меланхолічними. У 2020 році ретроградність планети негативно позначиться на вмінні Стрільців долати ментальні та психологічні перепони в житті. Також до початку 2020 року краще бути обережніше в тривалих подорожах.

Козеріг

У Козерогів в період ретроградності Урана можлива зміна ідеології, світогляду. Козероги зможуть досягти успіху в багатьох справах і життєвих аспектах. Щоб удача була поруч з ними частіше, їм варто остерігатися заздрості, злоби і ревнощів. У відносинах з близькими знадобиться більше щедрості і відкритості.

Водолій

Уран в стані зворотного руху допоможе Водоліям поліпшити їхні інтелектуальні здібності. Це буде сприятливий час для творчої роботи і для отримання знань. З 15 серпня по 11 січня у Водоліїв зменшиться тяга до стереотипного мислення, з'явиться бажання переосмислити своє життя.

Риби

Ретроградний Уран зробить Риб більш оптимістичними. Але в ці півроку можуть з'явитися нові недоброзичливці. В кінці 2020 роки Риби можуть відчути наплив негативу. Варто боротися з негативними емоціями.