Гороскоп на 5 вересня по картам Таро / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 5 вересня 2023 року для всіх знаків Зодіаку по картам Таро. Що вони обіцяють саме вам - читайте далі.

Овен

У цей день ви страшно вперті і незговірливі, нетерпимі до чужої думки, якщо вона не збігається з вашою. Зірки радять провести вівторок на самоті, а якщо такої можливості немає, постарайтеся хоча б звести до мінімуму контакти з людьми, з якими ви не хотіли б серйозно посваритися.

Відео дня

Телець

Труднощі в спілкуванні з оточуючими як і раніше присутні, незважаючи на чудові ораторські здібності, люди з якоїсь причини не налаштовані тлумачити вірно ваші слова. Досягти взаєморозуміння зі сторонніми не вийде, але ви знайдете віддушину в спілкуванні з близькими. Вони вже точно зрозуміють і підтримають вас.

Близнюки

Сьогодні бажано знайти час для розваг і невимушеного спілкування. Краще, якщо це буде якийсь гучний, багатолюдний захід. Насолоджуйтесь тим, що відбувається і постарайтеся викинути з голови всі думки про роботу, сімейні негаразди та інші проблеми.

Рак

Не найкращий день для обговорення важливих питань, розмов на делікатні теми. Сьогодні ви геть втратите почуття такту і обов'язково скажете щось не те. Щоб не загострювати відносини з оточуючими, краще говорити тільки на абстрактні теми – наприклад, про погоду.

Лев

Чиніть опір, якщо хтось намагається втягнути вас у конфлікт чи суперечку, ігноруйте провокатора. На вашому шляху попався справжній енергетичний вампір, і не треба "годувати" його своїми нервовими клітинами. Краще рятуйтеся втечею!

Діва

У вівторок вас здолають сумніви щодо когось із оточуючих. Серце буде підказувати одне, а розум – інше. Щоб не розгубитися остаточно, не поспішайте з висновками, відволічіться на інші думки. Незабаром ситуація проясниться, потрібно лише трохи зачекати.

Терези

Сьогодні ситуація може вийти з-під контролю, і все піде шкереберть. Покірно спостерігати за тим, як на зміну порядку приходить хаос, не варто. Беріть кермо влади в свої руки і прикладіть максимум зусиль, щоб розставити все по своїх місцях.

Скорпіон

Цей день зірки радять провести в колі людей, молодших за віком або з тими, які поступаються вам за статусом, рівнем професіоналізму. Словом, вам варто поспілкуватися з тими, для кого ви можете виступити в ролі наставника, гуру. Користь буде обопільною: слухачі отримають цінні поради, а ви – можливість когось повчати.

Стрілець

Сьогодні слова "хочу" і "можу" для вас практично синоніми – зірки налаштовані допомогти вам у будь-яких починаннях. Не витрачайте дорогоцінний потенціал на дрібниці, ставте перед собою великі, амбітні цілі.

Козоріг

День сприятливий для ухвалення серйозних рішень. Сьогодні аналітичні здібності Козерогів на висоті, від вашої уваги не вислизне жодна дрібниця, завдяки чому ви навряд чи зробите помилку. Імовірність, що ви виберете неправильний шлях, практично нульова.

Водолій

У цей день вам може здатися, що весь світ налаштований проти вас, але подивіться на ситуацію з боку! Це ви проти всього світу – ваше бажання піддавати критиці будь-які дії оточуючих, впертість і нетерпимість до чужої думки відіб'ють полювання спілкуватися з вами у кого завгодно.

Риби

Бажання "плескати крилами" над іншими, як і раніше, з вами, але не "душіть" турботою кожного, хто попадеться на вашому шляху! Далеко не всім подобається таке ставлення до себе, і сьогодні ви можете отримати жорстку відсіч. Допомагайте словом чи ділом тільки тим, хто дійсно цього потребує.

Вас також можуть зацікавити новини: