Що чекає Риб у вересні 2022 / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що Риб у вересні чекає маса змін - про спокій поки що можна забути, а розслаблятися не слід. Почуття будуть вас підводити, тому намагайтеся керуватися розумом. УНІАН розповість, що обіцяє гороскоп Риби на вересень 2022.

Раніше ми говорили про те, що приготував гороскоп для Водолія у вересні 2022.

Гороскоп кар'єри на вересень 2022

Фахівці з езотерики вважають, що в цьому місяці водному знаку необхідно брати на себе якомога більше завдань - керівництво гідно оцінить ваше завзяття. Краще нести відповідальність за свої проекти самостійно, але якщо хтось запропонує допомогу - не відмовляйтеся, це спрацює вам в плюс.

Відео дня

Представники знака, у яких немає роботи, повинні сміливо погоджуватися на будь-які пропозиції - поточний місяць ідеально підходить для зміни роду діяльності. Методом перебору ви знайдете сферу, в якій зможете реалізуватися найвдаліше. Якщо будете проявляти завзятість - скоро почуєте радісну новину.

Гороскоп кохання на вересень 2022

Вільні представники знака в першій половині вересня знайдуть свою любов - ви відчуєте те, що було вам раніше не знайоме. Відчуття і романтика накриють вас лавиною, головне в цій ситуації - зберегти здоровий глузд. Астрологи радять пам'ятати про минулі помилки і не квапити події - нехай відносини розвиваються самі собою.

Сімейні Риби виявляться схильні до різних спокусам, тому головна порада - утримайтеся від швидкоплинних захоплень і романів. Краще направити цю енергію в більш мирне русло, ніж руйнувати існуючі відносини. Довіряйте своєму обранцеві і не давайте приводу для ревнощів самі, тоді ніяких потрясінь в цьому місяці у вас не буде.

Гороскоп здоров'я на вересень 2022

Загальний стан здоров'я буде задовільним, а будь-які недуги проявляються на грунті психологічного дискомфорту. Не звертайте уваги на невдачі і налаштовуйте себе позитивно, пам'ятайте, що психосоматику ніхто не відміняв. Сумні думки приведуть вас до затяжної депресії, найкращі ліки від якої - спілкування з приємними людьми і відпочинок.

З 21 по 24 вересня можна змінити імідж - сходити до стоматолога або зробити нову зачіску. Бажано підбирати фахівця за порадами подруг, тоді результат буде позитивним. Астрологи не рекомендують самостійно експериментувати над зовнішністю - нічим хорошим це не скінчиться.

Вас також можуть зацікавити новини: