Астролог попередила про небезпеку в перших числах лютого / t.me/V_Zelenskiy_official

Відомий український астролог Ірина Звягіна зробила прогноз на найближчий тиждень до 5 лютого. Експерт стверджує, що росіяни можуть готувати новий серйозний наступ на українські території. Подробицями вона поділилася у своєму Facebook-блозі. 

"Попереду у нас небезпечний тиждень. Сонце поступово уточнює квадрат з Ураном, а Венера – з Марсом. Місяць росте. І з понеділка по середу в Близнюках він прискорить переміщення і повітряних мас (стане вітряно), людей та інформації. Прискорення подій у війні. Юпітер зараз має велику швидкість і наближається до Марса гороскопу Росії. Наступ з боку Росії буде. І, швидше за все, критична точка – 4 лютого", - спрогнозувала Звягіна. 

Вона додала, що з боку України буде великий опір. 

Відео дня

"Коли я дивлюся карту швидких прогресій (місяць за рік), то картина має вигляд кулака – сонячного стелиуму. Це повна концентрація, сила, спрямована на поразку ворога. Але якщо для наступу з боку України були умови восени і на початку зими, то зараз це не зовсім доречно. Треба стягувати підкріплення і допомогу", - додала експерт. 

Також вона додала, що в даний період буде багато непередбачуваних ситуацій як на фронті, так і в мирному житті. 

"Будуть непередбачувані ситуації, аварійність, високе нервове напруження, необхідність швидко приймати рішення. Великий ризик зриву, кризи, розриву стосунків або дуже швидкого зближення. Велика ймовірність рішень про розлучення", - уточнила Ірина Звягіна. 

Нагадаємо, таролог назвала вирішальний місяць у війні з Росією.

Вас також можуть зацікавити новини: