Народжені в травні люди-які вони за характером / pixabay.com

Народжені в травні люди володіють сильним і рішучим характером, але часто бувають важкими в спілкуванні. Батькам травневих дітей потрібно ретельно підбирати ім'я такому малюкові, щоб воно не суперечило натурі дитини. УНІАН розповість, яким характером володіють народжені в травні люди, і як варто назвати таку дитину.

Народжені в травні люди - характер, достоїнства і недоліки

Народжені в травні мають дуже сильний і стійкий характер. Вони дуже впевнені в собі і своїй правоті, завжди відстоюють свою точку зору і мають сильне почуття справедливості. Травневі люди вперті в досягненні своїх цілей і можуть пережити труднощі, які зламають інших.

Люди народжені в травні можуть мати труднощі в спілкуванні через впертість і егоїзм. Вони не підуть на поступки і не пожертвують своїми інтересами заради малознайомих людей. Такі люди пам'ятають всі образи і не вміють прощати. Але якщо добре зблизитися з ними, то вони показують свою турботливу і віддану сторону. 

Відео дня

У професійній діяльності травневі люди показують відповідальність і обов'язковість, але свою роботу люблять рідко. Зазвичай вони працюють заради грошей, а не через любов до професії. У грошовій сфері проявляють економність і навіть скупість. Травневі люди люблять тварин, часто стають ветеринарами або дресирувальниками. Також вони вправні в спорті і кулінарії.

Як назвати народженого в травні дитини

Народжені в травні діти мають запальний і впертий характером, тому їм підійдуть "м'які" імена, які містять літери "і", "Л", "М", "Ю" і м'який знак. Вони згладять і врівноважать їхню натуру.

Жіночі імена народжених в травні: Аліна, Ольга, Любов, Ніна, Єлизавета, Олеся, Олена, Юлія, Лілія, Світлана, Галина, Лідія, Майя.

Чоловічі імена народжених в травні: Ілля, Максим, Владислав, Марк, Дмитро, Олексій, Леонід, Василь, Гліб, Михайло, Лев, Кирило, Роман.

Також таким малюкам підходять незвичайні і рідкісні імена, оскільки додають їм творче мислення, якого травневим людям не вистачає.

Незвичайні імена для дівчаток в травні: Мальвіна, Олівія, Ельза, Ліна, Мілена, Ізабелла, Глафіра, Аміна, Азалія, Емма, Аурелія, Аеліта, Азаліна, Евангеліна.

Незвичайні імена для хлопчиків у травні: Платон, Леон, Вольдемар, Йосип, Іраклій, Єфим, Модест, Юліан, Фелікс, Сильвестр, Іларіон, Климент.

Як вибрати ім'я дитині в травні по святцях

Православні батьки можуть назвати дитину в травні ім'ям з церковного календаря. Для цього малюка нарікають ім'ям одного зі святих, яких шанують в день його народження. Однойменний святий буде оберігати дитину по життю від хвороб і нещасть.

Читайте, які іменини в травні 2023 відзначають православні, і вибирайте ім'я малюкові з цього списку. Жіночі іменини відзначаються не кожен день, тому ім'я для дівчинки в травні можна вибрати з найближчих до дати народження іменин.

Вас також можуть зацікавити новини: