Найнебезпечніші дні в липні 2023 / колаж УНІАН

Місячний календар здавна допомагає людям запланувати справи на місяць. Через вплив Місяця деякі дати вважаються небезпечними і нещасливими. На такі дні краще не планувати важливих справ, оскільки серйозно підвищується ризик невдачі. Ми назвали небезпечні дні липня, в які потрібно бути особливо обережними.

Відео дня

7 липня - спадний Місяць в знаку Риб

У цей день через вплив знака Риби люди стануть розсіяними і неуважними. Підвищується ризик втратити якусь річ, отримати травму або стати жертвою обману. Працездатність у людей буде зниженою. Це небезпечний день липня для укладення шлюбу і підписання договорів, але можна здійснювати великі покупки.

10 липня - третя чверть Місяця в знаку Овна

Нещасливий день липня для будь-яких справ, що вимагають точності, уважності і посидючості. У цю дату багато людей стануть безрозсудними і імпульсивними, схильними до невиправданого ризику. Можливі сварки через дрібниці. Висока ймовірність зіпсувати відносини, тому краще не планувати важкі розмови на цей день. Також варто дотримуватися обережності з вогнем.

14 липня - спадний місяць в знаку Близнюків

Не дуже вдала дата для вирішення великих і глобальних завдань. У цей день людям буде важко зосередитися на одному завданні. По можливості краще не планувати важливі справи. 14 липня варто стежити за харчуванням, оскільки зростає ризик харчового отруєння і розлади. В цілому ця дата вважається не дуже вдалою для жінок у всіх справах.

17 липня - молодик в знаку Рака

Це найнещасливіша дата в липні для здоров'я. День пов'язаний зі зниженням тонусу організму, втратою працездатності, загостренням хронічних хвороб. Підвищується ймовірність травм і ударів, тому будьте обережні під час занять спортом. На роботі можна займатися монотонною і передбачуваною роботою, але краще не братися за ризиковані справи.

26 липня - перша чверть Місяця в знаку Скорпіона

Несприятливий день липня 2023 для фінансів. У цю дату ні в якому разі не варто давати і брати гроші в борг, інакше надовго загрузнете в боргах. Також в цей день не варто бути відвертими з малознайомими людьми. По можливості не піднімайте трубку з незнайомих номерів, якщо не чекаєте дзвінка. 26 липня підвищується ризик стати жертвою шахрайства, зради або інтриги.

Вас також можуть зацікавити новини: