Телець проявляє свою щедрість тільки на перших етапах розвитку відносин / mlady.org

Кожній жінці хочеться, щоб її чоловік був щедрим і не шкодував грошей на необхідні дрібниці. Астрологи запевняють, що щедрість і жадібність чоловіків залежить від знака Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожАстролог Марина Скаді: У 2020-му році деякі політики втратять владу, хоча відчувають себе впевнено в своїх кріслах Tілець

Тілець проявляє свою щедрість тільки на перших етапах розвитку стосунків. Він готовий водити вас в хороші місця, організовувати свята і дарувати розкішні подарунки. А далі вже починає проявлятися його скупа натура. Він звик економити на всьому, в тому числі і на своїй другій половинці.

Відео дня

Рак

Рак вважається одним з найромантичніших, але при цьому одним з найбільш економних хлопців у всьому астрологічному прогнозі. Tакий чоловік спочатку готовий завалити улюблену подарунками і часом робить широкі жести людям, яких сильно любить. Рак відчуває впевненість в завтрашньому тільки коли має солідну грошову подушку. Тому може обмежувати сім'ю у витратах і не погоджуватися балувати вас діамантами і шубами.

Діва

Чоловік - Діва неймовірно скупий і в сімейному житті зробить все можливе, щоб контролювати бюджет і відповідати за витрати. Діва буде просити вас аргументувати витрати і радитися з кожного приводу. У житті з таким чоловіком будьте готові отоварюватися в супермаркетах по акціях і всіляко економити.

Kозеріг

Kозеріг чіпко тримається за стабільність і сприймає гроші як спосіб отримати свободу. Крім того, Козеріг надзвичайно високо цінує зароблене. Kозеріг - трудоголік до мозку кісток, тому він знає ціну кожній копійці. Одним словом, моря квітів ви від нього не дочекаєтеся. Та й "похід в ресторан" будете влаштовувати вдома самостійно.

Раніше астрологи сказали жінки якого знака Зодіаку найкрасивіші.