Сексуальний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків Зодіаку / ua.depositphotos.com

Астрологи склали любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2023 рік. Відомо, що з 9 січня Чорний місяць виходить з зодіакального Раку, що покращує ситуацію у стосунках - можуть бути вирішені проблеми і суперечки. З 23 липня по 4 вересня 2023 планета кохання Венера буде рухатися по Леву в ретрофазі, що говорить про проблеми у взаєминах з партнерами. До чого конкретно слід готуватися кожному знаку - читайте в матеріалі.

Овен

Період з січня по травень буде дуже насиченим. Багато зустрічей, побачень, романів, флірту і яскравих емоцій представникам даного знака Зодіаку буде забезпечено. Головне, що принесе 2023 рік - Овни зустрінуть людину, з якою створять сім'ю і заведуть дітей.

Телець

Рік Кролика принесе Тельцям незабутні пригоди в особистому житті. Ті Тельці, які зараз самотні, нарешті знайдуть собі сексуального партнера, а ті, у кого вже є стосунки, вийдуть на новий рівень.

Відео дня

Близнюки

Представники цього знака Зодіаку не будуть витрачати час даремно. З березня у них почнуться стрімкі спроби знайти собі пару, ось тільки серйозних стосунків вони не шукають - тільки близькість і кілька спільних вечірок.

Рак

Влітку 2023 року представники цього знака знайдуть стабільні стосунки. Наявність постійного партнера значно поліпшить їхнє особисте життя, що позитивно відіб'ється і на інших сферах. 

Лев

Вільні Леви і Левиці будуть шукати собі постійні стосунки і стабільного партнера, а ті, хто зараз перебуває у стосунках, захочуть урізноманітнити їх експериментами в ліжку. Астрологи кажуть, що у Левів не буде в особистому житті несподіваних поворотів долі - все буде планомірно, стабільно і передбачувано. 

Діва

Новий 2023 рік буде вдалим для того, щоб обговорити з партнером всі свої таємні бажання і втілити їх в життя. Не варто соромитися і переживати. Важливо відкрито і впевнено говорити про те, що точно сприяє зміцненню стосунків.

Терези

Перша половина року буде складною. Зірки кажуть, що в цей час у Терезів не буде постійного партнера. Все зміниться влітку, коли курортний роман і випадковий зв'язок переросте в щось більше.

Скорпіон

Астрологи прогнозують цьому знаку Зодіаку інтимну близькість з людиною, яка їм давно і добре знайома, але раніше була в статусі друга або подруги. На вас чекають нові романтичні пригоди.

Стрілець

У рік Кролика астрологи пророкують Стрільцям стрімкий розвиток стосунків в сексуальному плані. Зірки радять Стрільцям, які перебувають у шлюбі, дати своєму партнерові трохи свободи і прислухатися до його побажань. 

Козеріг

Їхнє сексуальне життя на кілька місяців буде поставлено на паузу. Можливо, на цьому позначаться неприємні ситуації і конфлікти з другою половинкою. 

Водолій

Ситуація в особистому житті Водолія зараз не дуже райдужна, але наприкінці весни або на початку літа вони відправляться на відпочинок, де зі своєю другою половинкою зможуть виправити всі проблеми. 

Риби

Яскравих романтичних переживань у Риб в цьому році не буде. Вони віддадуть перевагу сексуальним зв'язкам без зобов'язань. 

Нагадаємо, ретроградний Меркурій 29 грудня зіпсує життя цим знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: