Сексуальный гороскоп на июль / slovofraza.com

Кожен новий день - це нова можливість, нові зустрічі, нові знайомства і, звичайно, нові враження. А щоб ви не сумували в липні 2021 року, рекомендуємо вам звернути увагу на рекомендації зірок. Гарантуємо, хороший секс у вас в кишені.

Овен

Вам не варто зволікати або чекати біля моря погоди. Беріть все в свої руки, і тоді ваш партнер просто не зможе вам відмовити.

Відео дня

Телець

Ви захочете розставити всі крапки над "і". Повірте, будь-яке ваше рішення зробить вас щасливим. Адже це набагато важливіше, ніж просто секс.

Близнюки

Пам'ятаєте фразу "не виносити сміття з хати"? Дотримуйтеся цього правила в липні. Ваш партнер з радістю розділить з вами найбрудніші ваші мрії, але не потрібно втручатися в цей процес сторонніх.

Рак

Якщо раніше щось заважало вашому зближенню з предметом жадання, то в липні все змінитися. Ваші колишні вчинки зіграють вам на руку. І тоді вашим улюбленим місце проведення часу стане ліжко. Можливо, з наручниками або ланцюгами.

Лев

Літо - це саме та пора, коли вам потрібно максимально сяяти і привертати до себе увагу. Але будьте обережні із з'ясуванням відносин, адже якщо ви захопитеся цією непотрібною справою, то до ліжка можете і не дійти. Воно вам треба?

Читайте такожНіколи їм не вірте: названо найбільш лукаві знаки Зодіаку

Діва

Ймовірно, вам захочеться визначеності у відносинах. Але вам, як і Леву не варто "душити" свого партнера з'ясуваннями. Додайте в свою поведінку трохи ніжності, і тоді все буде просто прекрасно. І не забувайте говорити про свої почуття.

Терези

Ви ризикуєте повернутися в колишні відносини. Не варто одразу відштовхувати свого екса. Цілком ймовірно, що ви зможете бути щасливими. Та й всі знають жарт про те, що старий кінь борозни не зіпсує.

Скорпіон

Зірки вам рекомендують приборкати свій запал і напругу. Інакше ви не зможете домогтися уваги людини, який вже дуже давно вам подобається.

Стрілець

Липень подарує вам багато можливостей для класного сексу. Експерименти, романтика, наснага - що ще потрібно Стрільцям цього літа.

Козоріг

Вам важливо пам'ятати, що який би не був досвід - це досвід. Тому постарайтеся правильно розставити пріоритети і рухатися вперед. І так, вам не рекомендується займатися сексом з колишніми.

Водолій

Постарайтеся якомога більше часу в липні провести зі своєю другою половинкою. І мова не тільки про море, природу, прогулянки і так далі, але і про "червону" кімнату, яка подарує вам незабутню насолоду.

Риби

Другий місяць літа принесе вам саме ті сексуальні емоції, які ви так давно хотіли отримати. Приготуйтеся, ви злітаєте!

Вас також можуть зацікавити новини: