Щедрий гороскоп на 13 березня 2022: Рибам воздасться, Раку - відпочинок, Стрільцю – перемога / depositphotos.com

Цієї неділі Місяць росте в знаку Рак - разом із ним зростає емоційність людей, їхня вразливість. Цьому потрібно знайти гідне застосування.

Гороскоп на 13 березня 2022 радить бути щедрим, жалісливим і милосердним. День підходить для укладення шлюбу та подолання перешкод. Цієї місячної доби може здійснитися найзаповітніше бажання!

У той же час незаплановані різкі зміни в житті можуть надовго вибити з колії та не піти на користь.

Відео дня

Гороскоп на 13 березня 2022: Овен

Ви ризикуєте потрапити під чужий вплив, стати жертвою маніпуляцій. Це не завжди погано: іноді навіть приємно зняти з себе тягар відповідальності і дозволити вирішувати іншим – але тільки якщо це ваш особистий усвідомлений вибір. В іншому випадку репетируйте перед дзеркалом, як впевнено відповідати "ні".

Гороскоп на 13 березня 2022: Телець

Не лізьте в гущу подій! Зараз не час для бурхливої діяльності: великий ризик прикрих помилок на рівному місці. Влаштуйте собі "музичну паузу" і переведіть дух.

Гороскоп на 13 березня 2022: Близнюки

Побалуйте себе! У наш непростий час це непросто – але ж приємне проведення часу необов'язково має бути дорогим і гламурним. Навіть якщо просто вдасться вибратися на прогулянку в сонячну погоду, розмовляючи телефоном із коханою людиною (мамою, подругою, хлопцем) – це вже зарядить таким позитивом, що в понеділок у Близнюків вийде гори звернути.

Гороскоп на 13 березня 2022: Рак

Раку захочеться полінуватися. В принципі, у більшості представників знака ніяких авралів і не передбачається – тому вони сміливо можуть зайнятися пародіюванням амеби. І це правильна тактика: накопичена енергія стане в нагоді їм протягом робочого тижня.

Гороскоп на 13 березня 2022: Лев

День непередбачуваний, повний непорозумінь і дрібних поломок. Доведеться бути максимально зосередженим і уважним, щоб не потрапити в халепу. Ну, або просто просидіти весь день вдома, розгрібаючи домашню рутину.

Гороскоп на 13 березня 2022: Діва

Відверніться від реальності! Зараз мало що хорошого відбувається в світі, тому ви нічого не втратите – якщо замініть цю реальність веселою книгою або захоплюючим фільмом. Ваша нервова система скаже вам за це "дякую", і додасть: "вельми".

Гороскоп на 13 березня 2022: Терези

Колективна праця - це сьогодні не для вас. Найкраще вам буде вдаватися робота, яку потрібно робити в тиші та наодинці. Навіть якщо мова йде просто про миття посуду. А колективні проекти перенесіть на інший день.

Гороскоп на 13 березня 2022: Скорпіон

Ви можете стати жертвою неделікатної критики - може, і виправданої, але від цього ви сприймете її ще тільки більш болісно. Або готуйтеся давати грубу відсіч - або ковтніть заспокійливого, вислухайте все і готуйтеся робити висновки (коли образа стихне).

Підвищити самооцінку і навіть заробити собі бали у Всесвіту допоможе суспільно корисна робота: це зараз найкращі ліки і для нервів, і (в перспективі) для гаманця.

Гороскоп на 13 березня 2022: Стрілець

Бойовий запал і переможний настрій Стрільця допоможуть йому в вирішення будь-якого, навіть найскладнішого, завдання. Тому на дрібниці витрачати таке "багатство" не варто – будьте сміливішим у виборі мети!

Гороскоп на 13 березня 2022: Козеріг

Головний ворог Козерога сьогодні - його невпевненість. Тому краще відкласти важливі рішення до кращих часів. А якщо все ж необхідно робити вибір - бути максимально холоднокровним.

Гороскоп на 13 березня 2022: Водолій

Не турбуйтеся через зірвані плани: якщо сьогодні від чогось довелося відмовитися - це знак Всесвіту, що час для цих планів ще не настав. Тому не скаржтеся на невдачі: всі випадковості нині на удачу.

Гороскоп на 13 березня 2022: Риби

Оточіть близьких людей турботою: й їм добре, і вам приємно. До того ж за ці добрі справи вам воздасться.

Вас також можуть зацікавити новини: