Розбилося дзеркало на двері шафи - що робити / depositphotos.com

У будинку у кожної людини є дзеркало - це звичний елемент інтер'єру для спальні або ванної кімнати. Але, крім повсякденного значення, дзеркала оповиті безліччю таємниць і загадок, а екстрасенси вважають його потужним магічним атрибутом. УНІАН розповість, як не можна ставити дзеркало в кімнаті і чому краще навпроти нього не спати.

Раніше ми говорили про те, які забобони і прикмети в будинку - явна ознака небезпеки для вас.

Чи можна спати напроти дзеркала шафи або будь-якого іншого - поради

Найпоширеніша думка про дзеркало полягає в тому, що цей предмет - портал в потойбічний світ. Саме дзеркало пов'язує живих і мертвих, за допомогою нього можна заглянути в ті простори, які недоступні простим смертним. Для цього необхідно володіти особливими навичками, але навіть людина, не обізнана в подібних техніках, може накликати на себе біду.

Відео дня

Основні причини, чому не варто спати напроти дзеркала:

  • дзеркало відображає не тільки людину, але і всі предмети в кімнаті, спотворюючи їх і "витягаючи" енергію;
  • під час сну душа людини незахищена, а сутності, що знаходяться в задзеркаллі, можуть забрати її;
  • якщо в дзеркалі уві сні відображається подружжя - енергетика предмета відніме у них любов і взаєморозуміння, крім того, кількість партнерів подвоюється, що означає зради;
  • відбиваючись в дзеркалі уві сні, людина втрачає здоров'я - енергія "випливає" з неї, не маючи можливості чинити опір;
  • тріснуте дзеркало навпроти ліжка - найчастіша причина появи серйозних захворювань, розлучень, пограбувань і навіть загибелі;
  • уві сні душа людини подорожує по інших світах і, якщо вона потрапить в задзеркалля, то може звідти не повернутися - в цьому причина частих несподіваних смертей.

Важливо пам'ятати, що дзеркало - потужне енергетичне джерело, воно "відображає" все, що ви йому віддаєте. Тому ні в якому разі не можна виглядати в дзеркало в поганому настрої - отримаєте подвійну порцію негативу. Також не рекомендується дивитися в дзеркало о 3 годині ночі - цей час вважається періодом пікової активності нечисті.

Езотерики суворо забороняють подовгу виглядати в дзеркало вагітним дівчатам, жінкам в період критичних днів, маленьким дітям і літнім людям. Енергетичний захист цих категорій населення занадто слабкий, щоб протистояти потужному потоку.

"Дзеркало розбилося на щастя" та інші популярні прикмети

Люди здавна поколіннями створювали народні повір'я, приписуючи різним предметам магічні властивості. Так само відбувається і з дзеркалами - наші предки з'ясували, яким чином дзеркало може вплинути на людину і про що потрібно знати, якщо у вас вдома є такий елемент інтер'єру:

  • не можна вішати чуже дзеркало в своєму будинку - воно "зберігає в собі" інформацію про життя інших людей і передає її вам;
  • 40 днів після смерті людини потрібно завішувати дзеркало щільною тканиною, так як душа померлого блукає по світу живих і може "застрягти" в ньому, опинившись в дзеркалі;
  • довго і пильно виглядати в дзеркало не можна - віддасте свою енергію і залучите хвороби;
  • не можна вішати дзеркало в спальні у дитини - душа маленької людини може опинитися в заручниках у сутностей потойбічного світу, тому дитина почне хворіти і стане примхливою;
  • двом жінкам одночасно виглядати в дзеркало не можна - полюблять одну і ту саму людину або будуть змагатися між собою;
  • перед дзеркалом не можна запалювати свічку, так як вогонь - потужна стихія і в міру згоряння гніту будуть "згоряти" і ваші досягнення, здоров'я, краса і благополуччя.

Розбите дзеркало "на щастя" - одна з найпоширеніших прикмет. Вона означає, що дзеркало, що накопичило в собі негатив, розбивається, коли людині потрібно очиститися. Таким чином магічний предмет забирає з собою всі невдачі. Важливо правильно повести себе в цей момент і не виглядати в осколки. Якщо у вас тріснуло або розлетілося вщент дзеркало, зберіть його щільною тканиною, загорніть в неї ж і винесіть з дому. 

Вас також можуть зацікавити новини: