Що подарувати на Новий рік 2022 / фото ua.depositphotos.com

До Нового року залишилося не так багато часу. Щоб не бігати по магазинах перед святом в пошуках презенту, слід заздалегідь купити всі подарунки для рідних.

За східним календарем 2022 буде роком Синього Водяного Тигра. Щоб рік пройшов вдало, подарунки на Новий рік потрібно вибирати не тільки з урахуванням уподобань рідної людини. Презент також повинен задобрити символ 2022 року. Розповідаємо, якими подарунками можна задобрити Тигра, а які його розсердять.

Що подарувати на Новий рік 2022 дружині або дівчині

Найкращим подарунком для коханої в цьому році стануть годинник або прикраси з коштовностями. Тигр неодмінно оцінить таку розкіш. Добрими подарунками з точки зору астрології також будуть букет, сумочка, романтична вечеря, товари для хобі.

Відео дня

Що подарувати на Новий рік хлопцеві або чоловікові

Подарунок коханому на Новий рік повинен бути елегантним і красивим, щоб задовольнити Тигра. Це може бути портмоне, запонки, шкіряна сумка, сумка для ноутбука. Відмінними варіантами подарунків також вважається одяг, валіза і товари для захоплень чоловіка.

Що подарувати другу або подрузі на Новий рік

Синій Водяний Тигр високо цінує дружбу, тому подарунок повинен бути щирим і продуманим. Навіть якщо він не буде дорогим, головне щоб він був обраний від душі. Порадуйте близьку людину сертифікатом в улюблений магазин, улюбленим алкоголем, хорошою книгою або незвичайними солодощами.

Що подарувати на Новий рік 2021 / фото pixabay.com

Що не можна дарувати на рік Тигра 2022

Тигр в східній астрології – мудра, горда і вольова тварина. Тигр любить витонченість і розкіш, тому подарунок обов'язково потрібно загорнути в красиву упаковку. Які подарунки можуть розлютити Тигра?

  • Не даруйте парфумерію, особливо якщо у неї різкий запах.
  • Не можна дарувати дешеві або зроблені своїми руками подарунки. Вони можуть розлютити гордий знак.
  • Не порадують Тигра подарунки, які пов'язані зі шкідливими звичками. Не можна дарувати келихи, попільничку, кальян або алкоголь.
  • Тигр не любить доглядати за своєю шерстю, тому не варто дарувати гребінці.
  • Не варто дарувати рушники, носові хустки і посуд – такі речі дратують Тигра.

Вам також може бути цікаво: