Шикарний гороскоп на 17 березня 2022: покупки для Тельця і трон для Водолія / Колаж УНІАН

Четвертий день тижня і п'ятнадцятий день місячного місяця, коли Місяць росте в знаку Діва – один із найнебезпечніших днів, який одночасно відкриває перед людиною багато можливостей. Тому гороскоп на 17 березня 2022 року радить переглянути свій раціон, спосіб життя в цілому, а також свій бюджет.

Варто рішуче відмовитися від плотських спокус. Проте можна і потрібно вчитися чомусь новому (особливо тому, що підвищить кваліфікацію), займатися інтелектуальною роботою та наводити порядок. Все це допоможе підвищити авторитет як на роботі, так і вдома, зміцнить віру в себе і самооцінку.

Тільки сили витрачати потрібно цілеспрямовано - чітко розуміючи, на що і навіщо витрачаються ваші ресурси.

Відео дня

До слова, на цьому тижні на нас чекає відразу дві важливі астрономічні події: повний Місяць у березні та день весняного рівнодення 2022. При цьому Меркурій знаходиться в знаку Риб до 27 березня. Як всі ці астрономічні події вплинуть на ваш знак Зодіаку – читайте в нашому матеріалі Гороскоп на 14-20 березня 2022: що чекає на кожен знак Зодіаку через посилення Меркурія.

Гороскоп на 17 березня 2022: Овен

Приймати рішення доведеться швидко. І робити це бажано наодинці: Овни сьогодні надмірно схильні до чужого впливу, під впливом якого можуть погодитися на те, що їм невигідно.

Гороскоп, що відповідає за здоров'я, радить пити поменше рідини.

Гороскоп на 17 березня 2022: Телець

На вас чекає відмінний день, який подарує хороші звістки і приємне спілкування. Ймовірні прибуткові пропозиції. Покупки будуть вдалими.

Більш продуктивною буде перша половина дня, відтак встати рекомендується раніше, щоб встигнути відхопити побільше благ.

Гороскоп на 17 березня 2022: Близнюки

Постарайтеся не робити те, до чого не лежить душа. Така робота "не принесе вам миру". І до того ж вас зараз дуже потребують члени сім'ї: краще час, що вивільнився, витратити на них.

З точки зору бізнесу і грошей, день малопродуктивний. Зате дружнє спілкування додасть стільки сил і подарує стільки окрилюючих емоцій – що Близнюки до кінця тижня гори будуть здатні згорнути.

Гороскоп на 17 березня 2022: Рак

Ви занадто балакучі: стримайте свою балакучість, далеко не всім цікаво це слухати. Намагайтеся говорити по суті - але не забувайте себе хвалити. Без такої хвилинки самореклами ваше начальство навряд чи усвідомить, який самородок вони дістали в штат.

Гороскоп на 17 березня 2022: Лев

Допоможіть комусь із вашого оточення: і вам це зараз до снаги, і ця людина буде вдячна.

Робота буде рухатися на чистій упертості - проте рухатися в потрібному напрямку. Втішайте себе цією думкою, коли замість прогулянки під сонечком доведеться розгрібати пилові робочі завали.

Гороскоп на 17 березня 2022: Діва

Ви сьогодні багато чого не розумієте і тому схильні просто плисти за течією. Чи не найвірніша тактика: удача загрожує відвернутися в найневідповідніший момент. Тому краще пригальмувати, не лізти в проекти, цілі або методи яких вам неясні. Займіться рутиною - але прискіпливо і відповідально. Відповідальність цінується завжди - і ваша теж принесе вам нагороду.

Гороскоп на 17 березня 2022: Терези

Часом досвід дорожчий за мету, до якої прагнув, але не досяг. Пам'ятайте про це, коли вас наздожене розчарування. Адже Терези цього дня ризикують зіткнутися з розчаруваннями – але зациклюватися на цьому не варто. Просто переосмисліть свої вимоги до предмета розчарування.

Гороскоп на 17 березня 2022: Скорпіон

Будьте ввічливі, особливо з друзями та родичами. Це сьогодні ваша головна зброя. І саме дружня допомога, підтримка партнерів принесуть вам прибуток. Без них робочий день пройде марно.

Можна сміливо заводити і нові контакти: будь-які домовленості зараз дадуть хороші дивіденди в майбутньому.

Гороскоп на 17 березня 2022: Стрілець

Женіть від себе заздрість - зосередьтеся на своїх справах. Відволікаючись на чужі успіхи, ви ризикуєте втратити власне щастя. І в роботі, і на особистому фронті варто бути рішучішим: зірки на вашому боці.

Гороскоп на 17 березня 2022: Козеріг

Уникайте самотності. Індивідуальні проекти теж варто відкласти. Але і з командною роботою потрібно бути обережним: із Козерога сьогодні вийде відмінний наставник та організатор – але хтось обов'язково спробує сісти йому на шию. Сміливо женіть такого "седока" - та хоча б собі за кавою, головне, щоб подалі від вашої шиї.

Гороскоп на 17 березня 2022: Водолій

Ви сьогодні - джерело гумору і позитиву. Тому до вас і тягнуться люди. Скористайтеся їхнім захопленням і добрими почуттями для завершення своїх проектів: сміливо просіть про допомогу, радьтеся, делегуйте повноваження. Саме організація та курирування робочого процесу принесуть Водолію найбільший прибуток цього дня.

Гороскоп на 17 березня 2022: Риби

Від вас вимагають обґрунтувати свої рішення, але комунікабельність зараз не ваш коник: переговори варто відкласти. Це не означає, що слід відкладати і прийняття самого рішення: саме робота з інформацією і прояв відповідальності здатні принести вам найбільший прибуток. Просто постарайтеся реалізувати свої рішення мовчки - без довгих погоджень, нарад і презентацій. Відкладіть це на інший день.

Вас також можуть зацікавити новини: