Астрологи склали рейтинг кращих чоловіків за знаком Зодіаку / фото pixabay.com

Астрологи розповіли про те, як різні знаки Зодіаку проявляють себе в якості чоловіка. Розповідаємо, хто посів перше місце, а хто пасе задніх. 

12 місце - Лев

Леви в першу чергу люблять себе, а потім вже інших, тому якихось почуттів і романтики від них складно добитися. Саме тому вони займають останнє місце в рейтингу  чоловіків. 

11 місце - Овен

Овни трохи нестабільні в своїх бажаннях, а ще їм весь час здається, що вони можуть знайти когось краще. Саме тому астрологи розташували їх в кінці списку. 

Відео дня

10 місце - Діва

Часто Діви-чоловіки не дуже впевнені в собі, не беруть на себе відповідальність в парі, а також живуть своїми мріями, не даючи партнерці права висловитися. 

9 місце - Терези

Терези-чоловіки - творчі особистості, яким взагалі не до сім'ї. Саме тому вони часто вступають в шлюб в дуже пізньому віці, а їхній союз швидко розпадається через те, що Терези не готові до тягаря відповідальності. 

8 місце - Близнюки

Ці люди часто можуть обманювати, але вони дуже домашні і спокійні. Також у стосунках з Близнюками весь час доведеться переживати і шукати компроміси. 

7 місце - Телець

Тельцям слід бути більш уважними до своїх других половинок, щоб займати більш високу позицію в даному рейтингу. Часто Тельці заводять дружин лише під тиском громадськості після питань "А коли вже одружишся?", "Коли діти підуть?"

6 місце - Риби

Риби - дуже романтичні та уважні особистості, але іноді вони поводяться дуже ревниво. Це подобається далеко не всім жінкам. 

5 місце - Козеріг 

Козероги - душки і лапочки. Але є вони поганими чоловіками по зовсім банальної причини - представники даного знака Зодіаку поводяться занадто спокійно і в усьому погоджуються зі своєю дружиною. 

4 місце - Рак

Ракам завжди мало уваги. Вони вимагають від своєї другої половинки більше часу, більше залицянь, більше подарунків, не даючи того ж натомість. 

3 місце - Стрілець

Відповідальні і сімейні Стрільці характеризуються легковажністю у стосунках. Вони можуть швидко розлюбити свою дружину і переметнутися до іншої. 

2 місце - Скорпіон

Скорпіони зроблять все, щоб їхня друга половинка була щаслива. Але "срібло" їм дісталося за те, що вони дуже скупі. 

1 місце - Водолій

Астрологи визнали найкращим знаком Зодіаку для подружнього життя Водолія. Вони завжди піклуються про матеріальний стан сім'ї, приділяють дружинам і дітям достатньо уваги, не дають приводів для ревнощів, впевнено вирішують всі побутові проблеми.

Нагадаємо, екстрасенси озвучили реальний діагноз Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: