"Смертність не зменшується": відомий таролог дала новий прогноз по війні на 2023 рік

Анна Єфремова каже, що наступного року буде дуже багато напружених моментів.

Відомий таролог Анна Єфремова дала прогноз на 2023 рік. Як стверджує експерт, в 2023 році військові дії найімовірніше не закінчаться, проте буде пауза. Загарбники продовжуватимуть активно обстрілювати Україну. 

"Смертність поки не зменшується. Це такий важкий момент в 2023 році...", - сказала Єфремова. 

Вона додала, що Україна не відступатиме. Перемога гарантовано за нами, нас будуть підтримувати на міжнародному рівні, проте доведеться вести важку боротьбу. 

"Україна буде на емоційному рівні проводити ту ж політику, що вела раніше: переговори із зарубіжними партнерами, допомога закордонний партнерів, повернення до минулих досягнень, до тих цілей, які є. Десь буде питання щодо повернення землі. Весна дуже значуща для України", - сказала Єфремова. 

Також вона передбачила і майбутнє для країни-агресора: "Я вважаю, що весна і кінець першого півріччя для Росії буде взагалі складним. Мене сильно напружує один момент - це якісь хвилеподібні моменти. В України начебто якась перемога, але в той же час якийсь стоп, перегляд, пауза". 

Таролог зазначила, що з боку рашистів будуть також спроби вести наступальні дії. 

"Я думаю, що ще будуть досить сильні наступальні дії в бік України, і такий стан, коли туди-сюди, тобі - мені. Не знаю, чи все нам покажуть і скажуть, але це не буде така битва, де ми переможемо відразу. Буде показано досить сильний опір", - резюмувала експерт.

Нагадаємо, таролог назвала місяць, коли Україна може перемогти окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: