Цим знакам варто бути обережними / фото clutch.ua

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що 14 жовтня починається сонячне затемнення, яке може негативно вплинути на кілька знаків Зодіаку. Хто потрапив до цього списку - читайте в матеріалі.

За його словами, період з 14 по 26 жовтня є дуже важливим і трансформаційним для цих знаків. Він може змінити траєкторію їхньої долі на найближчі три роки. 

У цей період Всесвіт може витягнути їх із зони комфорту, щоб перевірити наскільки вони готові до свого кращого життя і наскільки вони готові йти на ризик, щоб отримати бажане.

Відео дня

Гордєєв додав, що саме в цей період Всесвіт буде перевіряти наскільки вони готові попрощатися з людьми, які тягнуть їх вниз і наскільки готові попрощатися з руйнівними установками і звичками, які згубно впливають на їхнє майбутнє.

"Якщо ви відчуваєте, що ваше життя стоїть на одному місці або ви застрягли на якомусь етапі, з якого не можете вийти, цей коридор затемнень є відмінною можливістю, щоб показати себе не тільки Всесвіту, але і самим собі. Тому не пропустіть цей шанс", - говорить Гордєєв.

Ну, а знаки, яким потрібно бути дуже уважними в цей період - Овен, Рак, Терези, Козеріг.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку потраплять в казку на цих вихідних.

Вас також можуть зацікавити новини: