Гороскоп на лютий по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали прогноз для всіх знаків Зодіаку на другий тиждень лютого. У період з 6 по 12 числа пощастить не всім, проте є і кілька щасливчиків. Хто вони - читайте в матеріалі.

Овен

Наступного тижня вам не варто братися за нові справи. Експерти радять "закрити хвости" і тільки потім приступати до нового. В іншому випадку і там, і там на вас чекають невдачі.

Телець

Вам варто припинити здійснювати чужі мрії і нарешті зайнятися своїм життям. Вам випала карта "Закохані". Це означає, що зовсім скоро ваше серце буде зайняте. 

Відео дня

Близнюки

Карти рекомендують вам не квапити події. Нехай все йде своєю чергою. У поспіху ви можете не помітити щось дуже важливе, через що потім будете засмучуватися.

Рак

Вже на початку тижня на вас чекають якісь хороші зміни. Однак, щоб сповна відчути прилив енергії і щастя, вам варто позбутися негативного мислення, яке тільки руйнує ваше психологічний стан.

Лев

У вас можуть з'явитися питання, відповіді на які складно буде знайти. Прислухайтеся до своєї інтуїції, спостерігайте за всім, що відбувається, робіть висновки. Тільки так ви зможете розставити всі крапки над "і".

Діва

Астрологи радять вам знайти гармонію з собою, а в цьому вам допоможе усамітнення на природі. Присвятіть час собі, творчості, розслабленню. Обмежте спілкування з токсичними людьми.

Терези

Вам випала карта "Смерть", що означає те, що вам належить закрити старі двері і відкрити нові. Вона зовсім не говорить про те, що ви можете втратити близьку людину. Це скоріше про те, що вам варто відпустити минуле.

Скорпіон

Можуть виникнути ситуації, які застануть вас зненацька. Вам може знадобитися допомога близьких людей, адже поодинці приймати рішення буде дуже складно. Однак не намагайтеся перекласти відповідальність на когось іншого.

Стрілець

На початку тижня на вас чекають приємні події. Ви можете перебувати в стані ейфорії. Але не втрачайте пильності і не забувайте про закон підлості.

Козоріг

Для вас наступний тиждень буде сприятливим у професійній сфері. Вас може відвідати геніальна ідея, яка дозволить вам значно просунутися вперед. 

Водолій

Навіть якщо у вашому житті і виникнуть труднощі, ви зможете подолати їх з високо піднятою головою. В кінці тижня можливі капості з боку ворогів, але не надавайте цьому глобального значення.

Риби

Астрологи радять вам зайнятися своїм здоров'ям. Не відкладайте візит до лікаря, якщо вас щось турбує. Інакше ситуація може погіршитися.

Вас також можуть зацікавити новини: