Жіночі імена, яким щастить у стосунках з чоловіками / depositphotos.com

Мало хто замислюється над тим, що імена можуть впливати на долю людини, в тому числі і на її особисте життя. Раніше УНІАН назвав жіночі імена з поганою долею, а сьогодні ви дізнаєтеся, яким жінкам щастить в особистому житті.

Анастасія

Таємниця імені Анастасія полягає в тому, що ці дівчата можуть приваблювати чоловіків без особливих старань. Вони можуть одягнути найпростіший одяг, вийти на вулицю без грама макіяжу, але їхній променистий вигляд підкорить будь-кого. Вони ніби сяють зсередини, даючи чоловікам певні сигнали, що у стосунках з нею їм буде затишно і комфортно. 

Зоя

Ім'ям Зоя володіють життєрадісні дівчата, які завжди і в усьому шукають позитив. Не дарма чоловіки називають їх жінками-святами. Цікаво, що найчастіше Зої виходять заміж за чоловіків старшого віку, адже крім невичерпного джерела позитивної енергії, вони ще й володіють неймовірним розумом і кмітливістю. Тому для них ідеальна різниця у віці від 10 років. З чоловіками більш старшого віку їм буде про що поговорити і про що помовчати.

Відео дня

Любов

Це ім'я говорить саме за себе, воно означає кохання. Дівчатам, народженим під ім'ям Любов, дуже щастить у стосунках з чоловіками. Вони буквально притягують їх до себе магнітом. Це саме ті жінки, перед якими сильна половина людства лежить штабелями. При цьому у Любові може бути багато заздрісників, і все через те, що вона користується неймовірним успіхом у протилежної статі.

Олеся

Це ім'я досить суперечливе. По-перше, ім'я Олеся дає своїй власниці сильний дух і волю, а, по-друге, - привабливість. З ними чоловіки ходять ніби по мінному полю, але це ще більше їх заводить. Олесі найчастіше користуються популярністю серед сильних духом чоловіків, які точно знають, чого хочуть в цьому житті. До слова, саме Олесям найчастіше дарують найдорожчі подарунки.

Діана

У перекладі з грецької Діана означає "божественна". Тобто вже зрозуміло, що чоловіки до цих дівчат ставляться як до справжніх королев. Вони ними захоплюються, поклоняються їм, роблять все, щоб завоювати їхнє серце. При цьому не так-то й просто це зробити, адже Діани дуже перебірливі. Але їхня царствена натура варта того, щоб поборотися за них. 

Раніше УНІАН назвав 5 жіночих імен, які приносять нещастя.

Вас також можуть зацікавити новини: