Що карти Таро обіцяють вам 23 січня / ru.depositphotos.com

Експерти у сфері езотерики склали прогноз на 23 січня 2022 року по картах Таро. Що цей день обіцяє саме вам і як впоратися з проблемами - читайте далі.

Овен

Весь день вам буде супроводжувати удача. Це означає, що ви можете отримати кілька вигідних пропозицій, які виведуть ваше життя на новий рівень.

Телець

А ось Тельцям варто тугіше затягнути поясок, адже можуть бути непередбачені витрати. Не витрачайте гроші наліво і направо, щоб не залишитися з голою "п'ятою точкою".

Відео дня

Близнюки

Ви могли помітити, що стосунки з другою половинкою дали тріщину. Візьміть ситуацію в свої руки і спробуйте все налагодити. Поставте себе на місце іншої людини, зрозумійте, що вона відчуває і поговоріть по душам.

Рак

Ви можете зважитися на крок, який раніше здавався вам неможливим. Астрологи закликають вас нічого не боятися, адже хто не ризикує - той не п'є шампанське.

Лев

У понеділок сміливо можете самовиражатися, проявляти власне "я". Вам нічого не буде за те, що ви проявите свій характер і силу волі. Навіть навпаки, оточуючі нарешті зрозуміють, чого ви варті і як з вами спілкуватися.

Діва

Цей день ви проведете в достатку. З самого ранку ви відчуєте себе щасливою людиною, адже все буде складатися так, як хочете саме ви. Вечір можете присвятити своїй другій половинці. Сходіть в ресторан.

Терези

Ймовірно, раніше Терези могли потрапити в залежні стосунки. Однак, як кажуть експерти, залежність руйнує почуття. У понеділок вам надасться можливість нарешті звільнитися від цього і зажити спокійним і щасливим життям.

Скорпіон

Завтра ви можете всім продемонструвати свій талант. Ваше начальство оцінить ваші навички і, можливо, запропонує вам якийсь перспективний проект, який принесе вам не тільки можливість реалізуватися, але і гроші.

Стрілець

На вас можуть нахлинути спогади. Не виключено, що ви відчуєте тягу до колишнього партнера. Однак пам'ятайте, що двічі входити в одну річку може бути небезпечно.

Козоріг

У понеділок вам потрібно бути максимально дисциплінованими і відповідальними. Від вас може знадобитися посидючість і увага. Вечір проведіть в розслабленій обстановці з близькими людьми.

Водолій

Ви можете зняти рожеві окуляри і подивитися на якусь ситуацію з іншого боку. Можливо, ви помітите те, чого раніше не помічали або не хотіли цього робити.

Риби

У вашому житті настає "біла" смуга, яка свідчить про те, що ви можете домогтися успіху як в роботі, так і в особистому житті. Зірки будуть на вашому боці.

Вас також можуть зацікавити новини: