Гороскоп на 6 березня по картах Таро / Фото - depositphotos.com

Астрологи склали прогноз на 6 березня для всіх знаків Зодіаку по картах Таро. Що чекає в цей день саме на вас і яку підказку вам дають карти - читайте далі.

Овен 

Вам варто залягти на дно, бо недоброзичливці активізуються і будуть намагатися зробити вам щось погане. Не реагуйте гостро на їхні випади, зберігайте спокій.

Телець

Ви можете потрапити в круговорот пліток. Ймовірно, утвориться скупчення людей проти когось одного. Але астрологи не радять вам довіряти чуткам, покладайтеся виключно на свою інтуїцію.

Відео дня

Близнюки

Ваші близькі останнім часом могли відчувати себе непотрібними, тому що ви мало уваги їм приділяли. Настав час наздогнати і провести з ними більше часу.

Рак 

У цей день вам не варто поспішати. Проживіть його в радості, задоволенні і насолоді. Подивіться на всі боки і оціните всю красу вашого життя. Не забувайте і про близьких.

Лев 

У понеділок ви можете помітити зміни у своєму житті. Вони можуть бути пов'язані з роботою, особистим життям, відносинами з друзями. Однак не варто ухвалювати поспішних рішень, все ж краще зважити всі "за" і "проти".

Діва

Вам варто контролювати кожне слово, щоб не образити співрозмовника. В іншому випадку ви можете нажити собі ще одного ворога. Тримайте язика за зубами.

Терези 

Вам рекомендується звернути увагу на своє здоров'я. Якщо вас щось турбує - відразу звертайтеся до лікаря. Не чекайте, поки все пройде само собою.

Скорпіон 

Доля може поставити вас перед вибором. Ви будете кидатися з кута в кут, бо не зможете зважитися на якісь зміни. Однак зробити це все ж доведеться.

Стрілець 

Астрологи радять вам зберігати спокій і не робити поспішних висновків. Іноді проблеми можуть вирішуватися самі собою. Якщо ви почнете вникати в них і намагатися щось зробити - буде тільки гірше.

Козоріг 

Вам варто з повною віддачею скористатися шансом, який подарує вам Всесвіт. У цей день ви можете реалізувати щось дуже важливе, що зіграє вам тільки на руку в майбутньому.

Водолій 

А ось Водоліям в понеділок варто відпочити. Тому що наступного тижня на вас чекає багато роботи, часу на перепочинок не буде. Тому вже зараз набирайтеся сил і відновлюйте свою енергію.

Риб и

Завтра ви можете знайти відповіді на питання, які довго не давали вам спокою. Це може бути як щось хороше, так і не дуже. Однак не турбуйтеся передчасно, скоро все налагодиться.

Вас також можуть зацікавити новини: