Гороскоп на 17 жовтня по картах Таро / фото ru.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 17 жовтня 2023 року по картах Таро. Дізнайтеся, що зірки обіцяють саме вам.

Овен 

У цей день вам доведеться з чимось або кимось розлучитися. Ви до такого не звикли, тому можете відчувати дискомфорт. Однак вибору у вас немає.

Відео дня

Телець

Всесвіт дасть вам знак, як поліпшити своє життя. Дуже важливо, щоб ви були уважними і з вдячністю приймали всі його подарунки.

Близнюки 

Вам варто перестати чекати біля моря погоди і все взяти в свої руки. Почніть діяти і тоді ви побачите, як змінюється ваше життя. Інакше нічого не вийде.

Рак 

На вас чекає приємна зустріч з хорошими людьми. Серед нових знайомих може опинитися ваш покровитель. Прислухайтеся до його порад, вони будуть вам корисні.

Лев 

Шукайте чари в буденних речах. Тоді у вас з'явиться більше приводів для радості і гарного настрою. Усе буде гаразд.

Діва

Не намагайтеся стукати в закриті двері. Поки вам краще зупинити свій вибір на тих дверях, які завжди вам відкриті. Маленькими кроками до великої перемоги.

Терези

Вас захлесне пристрасть. Тому астрологи радять вам провести час з другою половинкою. Ніч буде незабутньою.

Скорпіон

Ви можете розчаруватися в якійсь людині. Не беріть все близько до серця. Ви не винні, що люди часом не цінують вашу доброту.

Стрілець

Не будьте занадто впертими. Прислухайтеся до думки близьких людей. Вони можуть дати вам слушну пораду, яка врятує вас від поразки.

Козоріг

У цей день ви зможете підтвердити свою майстерність. Ваші професійні навички викличуть захват у начальства. Тому завтра ви будете на коні.

Водолій

Ваша фантазія буде на піку. Тому не виключено, що завтра вас відвідає геніальна ідея. Ви зможете зробити значний ривок вперед.

Риби

Не стійте на одному місці. Експериментуйте, придумуйте щось, творіть, намагайтеся. Тоді удача буде на вашому боці.

Вас також можуть зацікавити новини: