Гороскоп на 27 вересня по картам Таро / depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 27 вересня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що зірки підготували саме вам.

Овен

Перша половина дня спокійна і малоактивна. Використовуйте цей час для наведення ладу на робочому місці. Сьогодні у вас добре виходить розкладати інформацію по поличках. Може знайтися річ, яку давно загубили.

Відео дня

Телець

Вам доведеться долати спокуси, відмовлятися від них. Обставини можуть штовхати на зраду партнеру або іншу зраду. Потрібен великий самоконтроль. Вільний час краще провести в спокійній обстановці. Алкоголь сьогодні протипоказаний.

Близнюки

Несподівано покращиться матеріальне становище. Можливі грошові надходження. Ви можете присвятити день собі. Оновіть гардероб, приведіть зовнішність до ладу. З рідними не виключені сварки, рекомендується тримати дистанцію.

Рак

Вам корисний активний відпочинок і помірні фізичні навантаження. Добре б побувати на природі. Побачення з обранцем сприятиме поліпшенню стосунків.

Лев

Не виключені непередбачені обставини. Можуть несподівано нагрянути гості або від вас буде потрібна допомога. Не рекомендується планувати важливі справи і зустрічі. День буде цікавим, але змусить понервувати.

Діва

Протилежна стать знаходить вас сьогодні привабливими. Ви отримаєте багато компліментів, можливо, запрошення на побачення. Будьте розбірливі у зв'язках. Не рекомендується сидіти склавши руки. Залишайтеся активними протягом дня.

Терези

У сім'ї панують мир і лад, можливе поліпшення фінансового становища сім'ї. Корисно обговорювати хвилюючі питання і ділитися враженнями. Увечері відвідайте культурний захід або погуляйте парком.

Скорпіон

Хороший і позитивний день. Ваша доброта і щедрість не знає меж, і люди відповідають взаємністю. Може зав'язатися нова дружба. Не виключені хороші новини здалеку, несподіваний дзвінок.

Стрілець

День буде наповнений приємними емоціями. Невеликі труднощі тільки розохочують. Відчувається внутрішня свобода, переповнює енергія і сили. Можна вирішувати важливі завдання і ставити перед собою глобальні цілі.

Козеріг

Настрій мрійливий, ви занурені в думки. Справ може накопичитися чимало. Потрібно повернутися в грубу дійсність і зайнятися чимось корисним. Середа сприятлива для вирішення побутових питань і домашніх справ. Можливе зміцнення стосунків із сім'єю через заняття спільною справою.

Водолій

Ймовірно, близькі нададуть допомогу грошима або зроблять грошовий подарунок. Потрібно витрачати гроші з розумом, вкладати в те, що дійсно важливо. Наприклад, поліпшити житлові умови. День сприятливий для розширення кругозору, саморозвитку.

Риби

У вас дуже сильна енергетика. Ви маєте певну владу над оточуючими, можете нав'язувати свою волю. Уникайте використовувати силу на шкоду. Не можна обманювати, мстити. Зосередьтеся на поліпшенні свого життя, стосунків із партнером і родичами.

Вас також можуть зацікавити новини: