Гороскоп для Тельця на березень 2023 / depositphotos.com

Гороскоп Тельця на березень 2023 обіцяє, що все, заплановане вами раніше, збудеться. Правда, для цього вам доведеться вийти із зони комфорту. Не зовсім те, що ви любите, але боятися не варто - зірки будуть на вашому боці.

Гороскоп кар'єри на березень 2023

Колосальних змін у березні 2023 гороскоп Тельцям не обіцяє. Можливо, вам захочеться накопичити трохи грошей, і це у вас вийде. Але не слід бути надто суворим з собою - час від часу балуйте себе, щоб не зірватися на спонтанних покупках.

Від великих придбань краще відмовитися, є ймовірність купити зовсім не те. Також у березні не варто давати в борг, хіба що ситуація буде зовсім безвихідною. А ось подарувати гроші можна - за законом кругообігу грошей в природі це посприяє вашому фінансовому благополуччю. 

Відео дня

Гороскоп кохання на березень 2023

У березні 2023 зірки радять Тельцям менше критикувати і ревнувати свого партнера. Якщо раптом і з'являються розбіжності - намагайтеся їх вирішити мирно. Крім того, якщо ви станете більш чуйним і довірливим, то ваші стосунки значно покращаться.

Холостим Тельцям зірки радять більше мріяти. Нехай все, про що ви думаєте, збувається. Не бійтеся робити перший крок, відкиньте сумніви і скромність та слухайте свою інтуїцію - вона підштовхне до тієї самої людини.

Також можливо, що в березні вам освідчиться давній друг. Якщо почуття взаємні - добре, якщо ні - будьте максимально чесні.

Гороскоп здоров'я на березень 2023

У березні 2023 Тельцям буде потрібен активний відпочинок - прогулянки, невеликі подорожі. Це допоможе зберегти позитив і бадьорість. Якщо раптом самопочуття погіршиться - не ігноруйте: можуть дати про себе знати хронічні захворювання.

Спробуйте трохи поміняти раціон - збалансуйте його, і кидайте шкідливі звички, якщо вони у вас є.

Вас також можуть зацікавити новини: