Що чекає на Тельця у вересні 2022 / depositphotos.com

Вересень стане для Тельців досить вагомим місяцем - представникам земної стихії захочеться усамітнення. Вам здасться, що деякі рішення помилкові, а шлях обраний невірно. Астрологи радять накопичити сили для потужного ривка пізніше і разом з тим розповідають, що обіцяє гороскоп для Тельця на місяць.

Раніше ми говорили про те, як складеться гороскоп для Овна у вересні 2022.

Гороскоп кар'єри на вересень 2022

З самого початку місяця все піде не так, як ви планували - розташування зірок навряд чи можна назвати вдалим. Саме тому краще відкласти серйозні завдання і зайнятися чим-небудь простіше. Не вплутуйтеся в авантюри, не давайте обіцянок - постарайтеся відійти від істотних справ.

Відео дня

Не переживайте про те, що пропустите важливі шанси - Всесвіт дасть вам кілька можливостей в кінці вересня. Краще за всіх ситуація складеться у представників творчих професій - їх чекає велике грошове надходження. У всіх інших ситуація з роботою і грошима буде нейтральною.

Гороскоп кохання на вересень 2022

Деякі Тельці в цьому місяці зіткнуться з проблемою незрозумілої поведінки партнера. З ладу вийдуть навіть найміцніші відносини, а кількість сварок збільшиться в рази. Астрологи радять не рубати з плеча, а дати можливість людині порозумітися. Можливо, це просто важкий період, який потрібно перечекати, а не сприймати як точку у відносинах.

Вільні Тельці будуть знайомитися часто і багато, але серйозного роману не отримають. Ви можете насолоджуватися цікавими людьми, але не спокушайтеся - початок місяця не можна назвати сприятливим для любовної сфери. Намагайтеся ставитися до цього філософськи і більше часу приділяйте іншим галузям життя.

Гороскоп здоров'я на вересень 2022

Зірки попереджають, що в цьому місяці великі ризики піддатися меланхолії і відчути внутрішнє спустошення. Запишіться на масаж або манікюр, помедитуйте, почитайте книгу або візьміть вихідні на роботі - в загальному, займіться собою і постарайтеся відновити колишній моральний стан.

Будьте обережні - ваш організм зараз схильний до застуд, тому тепло одягайтеся і пийте вітаміни. Якщо турбує здоров'я, то сходіть до лікаря, щоб вчасно виявити хворобу і не запустити її.

Вас також можуть зацікавити новини: