Найпривабливіші жінки за знаком Зодіаку / noi.md

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед жінок, які дуже подобаються чоловікам. Саме заради них вони готові зірку з неба дістати і весь світ кинути до їхніх ніг.

Лев

Не дарма кажуть, що жінки-Левиці - це свято. Вони завжди на позитиві, у них дуже сильна жіноча енергетика. Поруч з ними завжди весело, тепло і затишно. Це якраз ті жінки, з якими можна і посміятися, і поплакати, і помовчати. Вони викликають у чоловіків дуже сильне бажання, адже позиціонують себе як королев. Кожен чоловік хотів би мати поруч з собою цю дівчину, але місця з нею гідний тільки обраний. Більш того, Левиці - це лідери серед жінок за кількістю освідчень. Чоловіки так і мріють бути з ними назавжди.

Стрілець

Ці дамочки дуже харизматичні, розумні і добрі. Такими рисами вони привертають до себе чоловіків. Але не менш пікантне в них - це гострий язик. Вони чітко знають, що і коли сказати, щоб отримати бажане. Палець в рот їм краще не пхати, а то відкусять по лікоть і навіть оком не моргнуть. Сильні і незалежні Стрільці поруч з правильним чоловіком втихомирюють свій вогонь і стають поступливими кішечками.

Відео дня

Риби

Мрійливі Рибки приваблюють чоловіків своєю безтурботністю, ніжністю, романтичним настроєм, тактильністю. Вони, як клубочки, люблять згортатися поруч зі своєю другою половинкою і грітися, створюючи певний енергообмін. Чоловіків дуже це приваблює, тому заради Риб вони готові на багато що, якщо не на все.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які зустрінуть кохання до кінця тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: