Найкращі керівники за знаком Зодіаку / фото tv.ua

Астролог Влад Росс ексклюзивно для УНІАН розповів, які знаки Зодіаку є найкращими керівниками.

Козоріг

Найкращі керівники - це Козероги. Ці люди народжені для того, щоб керувати людьми. Козерогом керує Сатурн, а тому він не боїться відповідальності.

Водолій

Пощастить тим, у кого начальник - Водолій. Керівник-Водолій завжди зрозуміє і вислухає підлеглого. Він завжди зуміє створити в колективі теплу дружню атмосферу. Якщо Козеріг - це більш жорсткий і строгий начальник, то Водолій - більш душевний, завжди готовий допомогти будь-якому члену колективу.

Відео дня

Лев

Читайте такожГороскоп здоров'я на тиждень 1-7 листопада: яким знакам загрожують хворобиЛеву від народження дано управляти і керувати, тому з представників цього знака також виходять хороші керівники. Підлеглі ніколи не можуть на Лева довго злитися і все йому прощають. Лев може бути суворим, може вилаяти, але він відхідливий і завжди вміє налагодити робочий процес. Його найчастіше люблять в колективі, і йому все сходить з рук.

Овен

Овен, до слова, також є знаком лідерства і прагне керувати, проте з його лідерством не все так гладко. Овен занадто захоплюється власною владою і надто вже переоцінює себе, вважаючи себе головним і природженим лідером.

Стрілець

Також зі Стрільців виходять непогані керівники. Але Стрільці - перш за все, хороші ідеологи, тому їм більше вдається не налагодити робочий процес, а заразити всіх однією ідеєю і надихнути.

Нагадаємо, раніше Влад Росс назвав знаки Зодіаку, яким пощастить у фінансовому плані в листопаді 2021 року.

Вас також можуть зацікавити новини: