Найзухваліші знаки Зодіаку / 1zoom.ru

Відомий астролог Влад Росс ексклюзивно для УНІАН розповів, які знаки Зодіаку найчастіше самі нариваються на конфлікти. 

Скорпіон

Перше місце в цьому рейтингу, поза всяким сумнівом, належить Скорпіону. Він завжди агресивний і готовий послати всіх і вся на букву "х".

Овен

2 місце - Овен. Цей знак надзвичайно запальний і завжди готовий, не роздумуючи, дати будь-кому в морду. Овен легко наривається на конфлікт і налаштовує оточуючих недоброзичливо щодо себе. Він завжди говорить те, що думає, і моментально вихлюпує агресію.

Відео дня

Водолій і Стрілець

Третє місце поділяють Водолій і Стрілець. Оскільки Водолієм управляє Уран, цей знак часто несподівано вибухає і він дуже зухвалий. Водолії - великі авантюристи, тому раптово можуть бути різкими у висловлюваннях. Авантюрний дух часом проявляється по повній програмі.

Читайте такожПрофесійні месники: знаки Зодіаку, які не прощають образиСтрільця також іноді "несе", і він може бути хамовитим. Правда, Стрілець робить це більш інтелігентно, ніж Скорпіон або Овен.

Раніше астролог Влад Росс розповів, хто зі знаків Зодіаку зможе зробити значний ривок у своїй кар'єрі, а кому варто бути більш обережним у вирішенні ділових питань.

Вас також можуть зацікавити новини: