Три знаки Зодіаку ледь зводитимуть кінці з кінцями / фото shutterstock

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які на початку березня можуть втратити всі свої гроші. Йдеться про Терезів, Скорпіонів і Риб. Їм пощастить менше за інших.

Терези

Ви можете попастися на вудку шахраїв. Вас можуть обдурити як телефоном, так і в магазині. Бережіть свій гаманець і документи, нікому не давайте кредитні картки. Є ризик, що ви і просто можете загубити гроші через свою неуважність. Будьте обережні і з новими людьми в своєму житті, адже не всі вони прийдуть до вас з доброзичливим настроєм. В іншому випадку ви залишитеся без гроша.

Скорпіон

Ніяких підстав, зради і шахрайства не передбачається. Однак може виникнути інша ситуація - у вас може щось зламатися. Тому доведеться екстрено вирішувати проблему. І не виключено, що ви візьмете кредит на покупку нової речі. Будьте обережні, бо відразу віддати всю суму не вийде. А з огляду на те, що Скорпіони - це ті ще марнотрати, ви можете зануритися в боргову яму.

Відео дня

Риби

Риби в березні ризикують спустити всі гроші на непередбачені покупки. Особливо це стосується жінок. У вас виникне непереборне бажання чимось себе порадувати, і грошей ви на це не будете шкодувати. При цьому вже в кінці місяця ви ризикуєте залишитися з голою п'ятою точкою. Зводити кінці з кінцями буде дуже важко. Астрологи радять вам більш тверезо ставитися до грошей і покупок.

Нагадаємо, у двох знаків Зодіаку незабаром будуть серйозні зміни.

Вас також можуть зацікавити новини: