Це вкрай сприятливий час для Львів / sb.by

Кожен новий тиждень - це не тільки новий виклик, нові проблеми, але і нове щастя, удача і події.

Астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, на яких чекає особливий успіх на цьому тижні, пише slovofraza.

Близнюки

Читайте такожКалендар стрижок на червень 2020: коли краще зробити нову зачіску для краси та здоров'я волоссяРозпочнеться тиждень вкрай сприятливо, оскільки 15 і 16 числа нічні світила будуть в повній гармонії. Велика ймовірність, що налагодяться стосунки в сім'ї і в парі. Улюблені люди будуть звертати на Близнюків більше уваги. Також приємними днями стануть і вихідні, в які потрібно відплатити близьким тією ж монетою — провідати рідних, допомогти друзям. Друга половина тижня буде дуже продуктивною. Однак 19 числа очікується приплив деструктивної енергії. В цілому у Близнюків з'явиться багато сил і бажання бути найкращими і успішними. Це бажання варто використовувати для розв'язання проблем і завдань.

Відео дня

Лев

Це вкрай сприятливий час для Лева. Цілих чотири дні зірки будуть максимально творчими і позитивними: понеділок, вівторок, а також у п'ятницю і суботу. Лише 17 число буде вважатися несприятливим.Настав час почати нове життя, забувши про минуле. Для досягнення найкращих результатів корисно буде користуватися допомогою своєї інтуїції. Звертати увагу на поради оточуючих поки тимчасово не варто. Вони можуть ввести Львів в оману. З іншого боку, думка колег і начальства краще враховувати, щоб не провокувати конфлікти на роботі.

Діва

Цей тиждень буде вкрай сприятливим для роботи і будь-яких справ. Корисно буде займатися домашніми справами. За наявності бажання і можливостей можна робити великі покупки. Також дуже важливо ставити нові цілі. Візуалізація бажань допоможе залученню удачі. Кохання відійде на другий план, але це не означає, що про цю сферу навіть думати не варто. Навпаки, вечорами після роботи варто проводити більше часу з близькими і другою половинкою. Особливо це стосується найбільш сприятливих днів тижня — 17, 18 і 21 червня. Це буде дуже яскравий і динамічний тиждень для Дів.