Жінки трьох знаків Зодіаку люблять негідників / ago.pp.ua

Астрологи розповіли, які жінки найчастіше притягують до себе поганих хлопців. Так, спочатку з ними весело, але потім це може обернутися в справжні тортури.

Рак

Жінки-Раки по своїй натурі дуже довірливі. З дитинства у них є заповітна мрія - створити міцну сім'ю. Тому вони кидаються в обійми першого зустрічного в надії, що це буде кохання до труни. Але не тут то було. Чоловіки часто користуються ними, бо ці дами практично безвідмовні. Врахуйте це при виборі партнера.

Діва

Діви люблять, щоб все було ідеально. Вони є легкою здобиччю для негідників, оскільки погані хлопчики вміють підлаштовуватися. Ще один мінус в тому, що Діви швидко звикають до своїх партнерів, але потім пелена з їхніх очей спадає, і вони починають страждати. Все може дійти навіть до депресії.

Відео дня

Козоріг

Читайте такожКалендар стрижок на жовтень: коли стригти волосся по фазі МісяцяДля Козерогів важливо відчувати себе коханими. Коли вони зустрічають чоловіка, який проявляє до них інтерес, то одразу про все забувають. Ці дами не вміють вчасно розпізнавати негідників, тому часто страждають від розбитого серця.

Вас також можуть зацікавити новини: