Розлучившись з коханими, Раки деякий час перебувають у депресії / фото sb.by

Більшість людей можна розділити на два основні типи: одні легко відпускають стосунки, а інші одразу після їхнього закінчення пускаються у вир нових подій.

Якщо новий коханий ще не знайшовся, вони починають активно його шукати. Ось про ці знаки Зодіаку й розповіли астрологи, пише MixNews.

Читайте такожЗнаки Зодіаку, яким не щастить: астрологи склали топ-3

Відео дня

Овен

Щойно представник вогняного знаку знаходить новий предмет обожнювання – більше ніщо в його житті не має значення. Він віддається залицянню повністю і дійсно отримує від цього задоволення.

Овен надзвичайно захоплений обранцем саме в пору зародження стосунків. Поки він не доб'ється бажаного, він з маніакальною завзятістю буде робити все, щоб об'єкт бажання звернув на нього увагу.

І якщо після розірвання стосунків вони знаходять новий об'єкт бажання, то до нормального способу життя повертаються досить швидко.

Рак

Розлучившись з коханими, ці люди деякий час перебувають у депресії, почуваючись покинутими й нещасними.

І все-таки, незважаючи на розчарування й пригніченість, вони досить швидко переходять до пошуку нового кохання. Хоча страждання їхні дійсно глибокі. Вони навіть можуть звернутися до друзів по допомогу в пошуку нового партнера.

Лев

Для цього знаку найболіснішим розставанням буде, якщо партнер кине його першим. Для нього це дуже важкий удар, який просто з розмаху б'є по самооцінці. Тільки новий партнер зможе повернути йому сили, відновити самооцінку і потішити самолюбство. Адже для Лева усе життя в коханні – він буквально готовий потопати в цьому почутті.