Хто потрапив до "чорного списку" Всесвіту / фото slovofraza.com

Астролог Влад Росс в інтерв'ю УНІАН розповів, які знаки Зодіаку потрапили в "чорний список" Всесвіту. Червень стане для них дуже проблематичним майже у всіх сферах.

За словами експерта, в червні Плутон стане ретроградним. Це негативно позначиться, в першу чергу, на Козерогах. Це найнещасливіший знак Зодіаку в червні. У них багато що може руйнуватися. Крім того, вони ризикують стати банкрутами. Якщо в їхньому житті і будуть якісь зміни, то тільки в гіршу сторону.

Крім того, Марс буде "йти" в квадраті до Тельця і Скорпіона. Це означає, що в житті цих знаків активізуються вороги, будуть якісь складні ситуації.

Відео дня

"Їм потрібно бути дуже обережними. Особливо Скорпіонам, які зараз перебувають на війні. Вони, звичайно, ризикові хлопці, але в цьому місяці їм краще поберегти себе. А ось Тельці можуть наліво і направо витрачати гроші, а також вони можуть попастися на вудку шахраїв", - говорить Росс.

"Середній" знак Зодіаку в червні - Терези. Їм буде ні холодно, ні жарко. Нічого в їхньому житті не зміниться. У гіршому випадку, продовжив астролог, вони можуть "піти на дно", якщо будуть лінуватися.

Також Марс буде у четвертому будинку Тельців, що негативно позначиться на їхніх стосунках із родичами. Вони можуть посваритися не лише з найближчими людьми, а й, наприклад, з батьками своїх дружин чи чоловіків. Загалом, драми їм не уникнути.

Нагадаємо, два знаки Зодіаку будуть стрибати від щастя в найближчі дні.

Вас також можуть зацікавити новини: