Транзит Венери через подібну ділянку неба посилює прояв его / фото ua.depositphotos.com

Астролог Анна Єфремова розповіла, що з 31 серпня Венера перейде в сузір'ї Лева, де перебуватиме до 24 вересня.

За її словами, Лев - фіксоване сузір'я (дає сталість), що відноситься до стихії вогонь. Попри посилення творчого початку, Лев все ж недружнє для Венери сузір'я. Транзит Венери через подібну ділянку неба підсилює прояв его. 

"Центрованість на власних почуттях, емоційне самоствердження. Присутні пристрасність, навіть деяка театральність прояви почуттів, може не вистачати щирості. Будьте уважнішими до партнера і його почуттів. Венера у Леві підсилює суб'єктивне відчуття, що наш партнер нам винен і ось цих "повинен" дуже багато. Чим більше ми вимагаємо, тим менше отримуємо. Тому завдання цього періоду бути більш усвідомленими, постійно ментально утримуючи установку: "Мені ніхто нічого не винен". Це гарний час для участі в різних творчих програмах", - написала Єфремова у своєму Telegram-каналі.

Відео дня

Вона додала, що ганданта Венери, перехід планети з водного сузір'я Рак у вогняне сузір'я Лев, вважається несприятливим моментом. Не рекомендується купувати предмети побуту, починати ремонт (особливо, якщо він косметичний), відвідувати косметолога, купувати парфуми і одяг, починати поїздку з метою відпочинку. Перехід триває з 29 серпня по 2 вересня. Ці дні будуть несприятливі для укладення шлюбу, взяття кредиту. Напружений період для стосунків.

Нагадаємо, тільки двом знакам Зодіаку казково пощастить в коханні вже у вересні.

Вас також можуть зацікавити новини: