Основний принцип знака Раку-міцні емоційні зв'язки / фото ua.depositphotos.com

Знак Раку-кардинальний, жіночий, пасивний. Належить до стихії води в кардинальному хресті, де представлена в своїх найбільш яскравих якостях. Входить в зону творення, яка описує активні, початкові, перші якості. Точка літнього сонцестояння 21 червня в цьому році, відповідає початку літа і за аналогією прийнята в астрології як початок знака Зодіаку Рак

Іншими словами, знак Раку містить в собі енергію і показники початкових моментів, пов'язаних з розвитком і зростанням. Ставить кардинальне завдання-зробити місце, територію найбільш прийнятною для життя, розмноження, розвитку. Це і пам'ять, і спадщина предків, і почуття, враження, що проявляються, як інтуїція. Активні енергії знака Зодіаку Рак з 2 по 27 червня, сприяють вирішенню житлових питань.

Читайте такожНазвано ерогенні зони кожного знака ЗодіакуОсновний принцип знака Рака-міцні емоційні зв'язки, потреба «глибинних» почуттів, готовність сприймати і зберігати енергії навколишнього світу. розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Відео дня

Завдання знака Рака-контролювати свої почуття, потрібно навчитися відпускати»розтискати клешні". Часом, надмірна турбота і опіка про близьких людей, призводить до патологічного стану. 

Венера, планета любові, взаємин, краси і матеріальних цінностей, відчуває себе в Раку комфортно, спонукає людей шукати безпечні відносини, оскільки вона тісно пов'язана з комфортом. Домашні та сімейні справи в період руху Венери по знаку Рака, виходять на перший план. 

Венера, рухаючись по знаку Рака, наділяє нас здатністю тонко відчувати настрій і стан навколишнього світу. 

Якості Земної Венери (управитель Тельця), пов'язані зі світом форми, матеріалізації накопиченої енергії, значно посилюються в знаку раку. Це також втілення чуттєвості, в її самому природному прояві. 

Той показник, що Венера як жіноча планета, управляє знаком активної стихії Повітря в кардинальному хресті (Терези), може бути обгрунтований загальним есенціальним якістю як Венери, так і Терезів. Це-принцип рівноваги і гармонії, за участю оточуючих людей і зовнішнього світу. 

У період з 2 по 27 червня, обставини складаються найкращим чином для досягнення взаємності, почуття любові і гармонії, властивих Венері. 

3 червня точний трин (гармонійний аспект) Венери і Юпітера – використовуйте можливості цього дня по максимуму, особливо в питаннях, пов'язаних з сім'єю, романтикою, любов'ю. Не відкладайте на потім те, що можна зробити сьогодні. Значно згладжується загальний напружений фон, обумовлений коридором затемнень і ретро Меркурієм. Вже відчувається протистояння Марса і Плутона. Навіть якщо і трапиться щось неприємне в найближчий тиждень, це швидко закінчиться без серйозних наслідків для внутрішнього життя. Після 10 червня градус напруги в суспільстві знизиться.

По можливості, зведіть до мінімуму соціальну активність в першій декаді червня, це найкращий час для сімейних справ, відпочинку, романтичних зустрічей, занять з дітьми, поїздок на батьківщину, до батьків. 

15 червня квадратура (напружений аспект) ретроградного Сатурна і урану, відчуватися буде всю другу декаду місяця, але це проблеми на рівні держави. Якщо ви займаєтеся будинком і сім'єю в цей період, то великої напруги не відчуєте. Але можна очікувати в цей час збої у фінансовій сфері, у взаєминах з можновладцями, начальниками. Заздалегідь підпишіть заяву на відпустку або відгули, інакше можете зіткнутися з серйозним опором і тоді великий ризик зіпсувати настрій собі і своїм рідним. 

21 червня гармонійний аспект Венери і Нептуна, з одного боку, це підсилює чуттєву сторону життя, творчі здібності, але з іншого - провокує ілюзії, невідповідність бажаного і дійсного. Реально дивіться на речі, не зачаровуйтеся, щоб потім не розчаровуватися. Чи не відлітайте, заземляйтесь, особливо в другій половині місяця. Також, 21 червня Сонце переходить в знак раку – День літнього сонцестояння, у багатьох відбудуться кардинальні зміни, в основному – в кращу сторону, якщо правильно скористатися потенціалом Венери в Раку.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: