Гороскоп на тиждень по картах Таро / ua.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на тиждень по картах Таро. Що в період з 8 по 14 січня чекає саме на ваш знак Зодіаку - читайте далі.

Овен

Весь тиждень Овни можуть спокійно займатися своїми справами і не переживати, що щось може порушити їхні плани. Дійте в звичному темпі і у вас все вийде.

Відео дня

Телець

На початку тижня Тельцям варто стежити за своєю емоційною рівновагою. Не варто проявляти негативні риси характеру. А ось ближче до кінця тижня можете відверто поговорити з людьми і пояснити їм, що вас не влаштовує.

Близнюки

На цьому тижні у вас з'являться нові можливості для самореалізації. Швидше за все, вам надійде цікава пропозиція, від якої ви не зможете відмовитися. Однак дійте з розумом.

Рак

Раки часто кудись поспішають, проте астрологи не радять вам цього робити. Краще зупиніться, погляньте на цей світ іншими очима, подумайте про те, що приносить вам задоволення. Намагайтеся насолоджуватися життям, а не намагатися обігнати його.

Лев

Левам варто знайти баланс між емоціями і мудрістю. Тоді вдасться уникнути багатьох конфліктів, ініціатором яких ви можете виступати. Пам'ятайте, що не все можна взяти силою, часом потрібно проявити терпіння і мудрість.

Діва

А ось Діви на цьому тижні можуть вирішити всі конфлікти, які давно не давали їм спокою. Все буде добре, якщо ви не будете боятися говорити про свої почуття і про те, що вас не влаштовує. Будьте відкритими.

Терези

На вас чекає дуже успішний старт, але яким буде закінчення нового шляху залежить тільки від вас. Доля дасть вам кілька можливостей реалізувати задумане, тому скористайтеся цим шансом з розумом і вдячністю до Всесвіту.

Скорпіон

Скорпіонам не варто квапити події. Краще розпишіть собі всі цілі і план дій. Коли перед вами будуть всі пункти, ви зможете розумно розподілити свій час і ресурси. Вчіться правильно розставляти пріоритети.

Стрілець

Стрільцям важливо пам'ятати про покладену на них відповідальність. Не намагайтеся перекласти її на когось іншого, тому що так ви нічому в цьому житті не навчитеся. Беріть все в свої руки, тоді ви станете сильніше і розумніше.

Козоріг

Козерогам нарешті варто попрощатися з минулим. Воно може тягнути вас назад, що не дуже добре для вашого майбутнього. Краще подумайте про те, яке життя на вас чекає, якщо ви позбудетеся від вантажу минулого. В кінці тижня може статися яскрава подія.

Водолій

Водоліям варто бути більш впевненими в собі. Пам'ятайте, що ви самі коваль свого щастя. Ніхто не прийде і не ощасливить вас, доведеться робити це самому. У вас все вийде, якщо ви станете трохи хоробрішими.

Риби

Ніяких труднощів і потрясінь не передбачається. Це означає, що ви можете спокійно займатися своїми справами і навіть починати щось нове. На вас чекає великий успіх вже в найближчі дні.

Вас також можуть зацікавити новини: