Відомий астролог передбачила вибухи в Росії вже на цих вихідних / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Відомий астролог Ірина Звягіна зробила у своєму блозі прогноз на вихідні, 4 і 5 лютого. Вона стверджує, що зараз Сонце зайшло в 16 градусів Тельця, де пробуде до 13 березня - це досить сильний тригер для Росії, який стане причиною несподіваних поворотів долі і проблем. 

"Це екзакт з опозицією Венери і Плутона в гороскопі Росії. Дуже сильний тригер з гострим і несподіваним ходом подій, які може спровокувати. Що стосується Плутона, то по ньому завжди йде якесь накопичення, і з російським Плутоном це стосується ще й інформаційної складової війни. Ми повинні побачити, як щось вибухне "на болотах", - написала Звягіна. 

Вона стверджує, що наступ може початися в тому місці, де його зовсім не чекають. Попри те, що для Росії цей місяць буде зовсім не таким вдалим, як хотілося б, українським військовослужбовцям розслаблятися не можна. 

Відео дня

"4 і 5 лютого на квадраті сонця з ураном потрібна особлива увага. Щось змінюється, багато цікавого, але багато і небезпечного. Добре тому, хто спритний, володіє тілом, думками, має периферичну увагу. Не дивиться, а бачить", - резюмувала астролог. 

Нагадаємо, ці чоловіки за знаком Зодіаку можуть зраджувати в 2023. 

Вас також можуть зацікавити новини: