Астролог дала невтішний прогноз трьом знакам Зодіаку / фото depositphotos.com

Астрологи розповіли, що трьом знакам Зодіаку найближчі вихідні принесуть проблеми і переживання. 19 і 20 листопада стреси будуть відчувати Леви, Терези і Скорпіони. 

Лев

Представники цього знака Зодіаку можуть нервувати через скасування планів. Вони дуже не люблять, коли щось йде не за їхнім задумом. Іноді зрив або перенесення планів стає справжньою катастрофою для цього величного знака. 

Зірки кажуть, що на вихідних вони можуть зіткнутися зі скасуванням заходу, куди давно хотіли потрапити. Це може бути якийсь концерт, ділова зустріч, побачення. Також є ризик того, що скасується рейс, на який Леви купили квитки. 

Відео дня

Терези

У Терезів або їхніх найближчих родичів на вихідних можуть бути проблеми зі здоров'ям. Якщо захворіють самі Терези, вони всі вихідні проведуть вдома, відмовившись від колишніх планів. Може бути і таке, що недуга буде у їхніх дітей або батьків. Тоді представники даного знака Зодіаку змушені бути поруч, щоб підтримати і допомогти. Стресів через це не уникнути. 

Скорпіон

Скорпіони зіткнуться з побутовими труднощами. Це може бути поломка якоїсь техніки, потреба щось терміново змінити в своїй оселі або проблеми через перебої з електроенергією. Проблема досягне такого рівня, що буквально виведе їх з себе.

Нагадаємо, кому молодик у Стрільці 24 листопада принесе біди і проблеми.

Вас також можуть зацікавити новини: