Скільки ще триватиме війна в Україні: прогноз екстрасенса

Екстрасенс Роман Шептицький склав прогноз для України і розповів, скільки ще триватимуть активні бойові дії в нашій країні.

За його словами, в Україні буде неспокійно від трьох до восьми років. Проте це не означає, що весь цей час продовжуватимуться активні бойові дії.

"В Україні може бути неспокійно від трьох до восьми років. Але це не означає, що протягом усього цього часу будуть активні бойові дії. Нам конче необхідна світова допомога, той самий ленд-ліз. Тоді в нас будуть всі можливості і небо закрити, і позбутися повітряних тривог. Поки можу сказати, що допомога буде, і Україна обов'язково переможе. Це вже затверджено вищими силами", - сказав Шептицький в інтерв'ю УНІАН.

Відео дня

Він додав, що активні бойові дії можуть продовжуватися ще й на Донбасі протягом 2023 року. Там взагалі війна може перейти в замороженний конфлікт. 

"Але хочу відмітити: коли вирішиться питання зі звільнення півдня України, то загроз ракетних ударів буде менше. Тоді ж буде менша ймовірність нападу зі сторони Білорусі", - додав експерт.

Нагадаємо, раніше екстрасенс Гордєєв дав втішний прогноз щодо війни.

Вас також можуть зацікавити новини: