Астролог прогнозує, що ЗСУ підуть у контрнаступ / фото facebook.com/okPivden

На тижні з 25 по 31 липня відбудеться з'єднання Марса з Ураном. Ці дві планети можуть принести неочікувані військові повороти, а також війну проти поневолення і за свободу.

Як пояснила на своїй сторінці в Instagram астролог Ольга Медвецька, конкретно для України це може означати контрнаступальні визвольні дії або підготовку до їхнього початку. І вони будуть успішними.

"Принаймні я спираюся у своєму трактуванні на те, що Марс на цей момент перебуває у знаку України, тому сила повинна бути на нашому боці", - зазначила астроексперт.

Відео дня

Також Уран символізує радіацію. Додати Марс - виходить вибух на АЕС. Тому, продовжила Медвецька, викликає просто таки величезне занепокоєння окупація Запорізької АЕС. 

"Ще з 26.07 Меркурій "посвариться" з Ураном, а з 28.07 ще й із Сатурном. Домовленості можуть йти зі складнощами, зриватися, а також можливі складнощі із пересуванням і транспортними засобами. Це може вплинути і на поставки зброї Україні не в кращий бік", - прогнозує астролог.

Раніше астролог Олексій Кириченко дав прогноз щодо того, коли закінчиться війна в Україні, та відповів на запитання, чи станеться це в 2022 році.

Вас також можуть зацікавити новини: