Екстрасенс Роман Шептицький / instagram.com/ekstrasens_roman_sheptytskyi

Романе, розкажіть, до чого готуватися українцям у жовтні?

Жовтень - місяць процесний. Це означає, що ми маленькими кроками йдемо до великої перемоги. Продовжуються всі процеси, які були запущені. Ми поступово звільнюватимемо Запорізьку область, Крим, Донецьку і Луганську області. 

Йде енергія додаткової допомоги. Ми можемо отримати далекобійні ракети, танки та інше. 

Відео дня

Однак найбільш напруженою буде друга половина місяця, бо два тижні буде коридор затемнень, з 14 до 28 жовтня. Вже неодноразово було помічено, що саме у такі періоди нечисть максимально активізується. Взагалі росіяни кожен тиждень можуть щось начудити, але у період затемнень - найбільше. 

З іншого боку для України це буде шанс. ЗСУ можуть знешкодити окупантів. 

Які небезпеки чекають на нас цього місяця?

Наразі багато говорять про те, що 4 жовтня будуть переговори, проте я цього поки не бачу. Якщо вони і будуть, то тільки після нашої перемоги. Також є думка, що у цей же день Путін може натиснути ядерну кнопку, але знову ж таки карти мені цього не показують. Я думаю, що вони просто хочуть нагнати паніку і страх на людей.

7 жовтня можуть бути масовані атаки на Україну, бо у цю дату Путін святкує свій день народження. Поки ворог на нашій землі, небезпека є щодня. Але у жовтні ми його долатимемо. Більш того, ми вийдемо на новий рівень. За допомогою нової техніки, тактики та іншого ми просуватимемося вперед. Перед нами відкриються нові двері.

Куда росіяни гатитимуть у першу чергу?

Як я вже сказав, в зоні ризику енергооб'єкти, військові об'єкти, аеропорти. Також під загрозою підприємства і заводи та те, що пов'язано з зерном. Щодо міст, то можуть бути атаки на кожне з них. В першу чергу можуть постраждати східні області, потім північні, південні, центральні та західні.

7 жовтня можуть бути масовані атаки на Україну, - Шептицький / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Зараз нас лякають, що дуже складною буде зима. Чи вдасться Україні уникнути блекаутів?

Росіяни намагатимуться нашкодити нашій енергосистемі, щоб ми знову сиділи у темноті. Проте з приводу тотальних блекаутів можу сказати те, що енергія йде 50 на 50. Якщо вони і будуть, то легшими, ніж торік. Ми вже підсилилися в плані захисту.

Коли закінчиться війна?

Війна може припинитися хоч сьогодні. Для цього потрібне бажання певних осіб. Але я казав минулого року і повторю зараз: війна може тривати 1-2 роки, а неспокійно буде до 2027 року. Поки інформація не змінюється. Я чув, що бойові дії можуть тривати ще 5-7 років, проте я цього не бачу. 

Треба розуміти, що війна може бути політичною, економічною... Тобто вона може бути різною. Але я вважаю, що саме така гостра стадія припиниться раніше. Буде дві стадії: 1) повернення до кордонів, як було до 24 лютого 2022 року; 2) повернення до кордонів 1991 року, як було заявлено спочатку.

Чи можлива ще одна війна України з іншими країнами, не тільки Росією?

Наразі в інфополі це не читається. Тому я не думаю, що це можливо. Хочу нагадати про важливість нести добро, піднімати позитивні вібрації та інше, адже це також допомагає нам у подоланні ворога. 

Можете спрогнозувати, коли біженці повертатимуться додому?

Я все ж не думаю, що вони повертатимуться масово. Ті, хто хотіли, вони вже давно дома. А ті люди, які втратили житло через війну чи жили на окупованих територіях, більшість з них вже будуватиме життя за кордоном. Більшість людей там сидять вже не за рахунок інших держав, а вони почали працювати, знаходити житло та загалом будувати життя. 

Однак є й такий момент, що країни, які приймали біженців, з 2024 року можуть припинити їм допомагати. Тому до 30 відсотків біженців повернуться додому. 

'У жовтні ЗСУ можуть знешкодити окупантів', - екстрасенс Роман Шептицький

До речі, деякі астроексперти кажуть, що диктатор Володимир Путін вже помирає, проте я пам'ятаю ваші слова про те, що його вже давно немає в живих. 

Справжній Путін, я вважаю, помер вже більше 8 років назад. Зараз замість нього ми бачимо його двійників. Коли вони помруть - не знаю. Важливо, аби була зруйнована вся путліревська система, тоді буде толк. Їхнє гниття та розпад вже відбувається. А протягом жовтня воно ще більше активізуватиметься.