Астролог насторожила прогнозом на листопад / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Астролог Ірина Звягіна попередила про загрозу радикалізації військової обстановки в Україні у листопаді.

Свій прогноз на листопад вона опублікувала у Facebook.

"Астродинаміка у листопаді складна, – заявила астролог. – Найгірший варіант-вибуховий або лавинонебезпечний розворот подій, що ведуть до руйнування реальності в якійсь її частині. А якщо в індивідуальному випадку – долі, благополуччя... Навряд чи ми зможемо повністю уникнути поганого сценарію, про що свідчить характер затемнення. І все ж, певний набір астрологічних факторів говорить про те, що до краю прірви ми підійде, але уникнемо гіршого".

Відео дня

За її прогнозом, у листопаді українці не будуть налаштовані платити ціну, яка не окупається. Звягіна зазначила, що у листопаді Марс стане ретроградним у коридорі затемнень, і це означає якийсь відкат, зупинку подій у крайній точці:

"Ретроградний Марс сковує агресію і ініціативу, не схильний піддавати себе надмірним небезпекам, прораховує користь від витрачених зусиль та можливі жертви".

Коли закінчиться війна в Україні: прогнози астрологів

Астролог та хіромант Володимир Бадіян назвав дату, коли війна в Україні почне згасати. За його прогнозом, це має відбутися в середині лютого.

Також за його прогнозом, у листопаді військова агресія Росії посилиться, найнебезпечніший період – з 7 до 11 числа. Але в грудні настане поворотний момент.

Раніше Звягіна спрогнозувала, що розв'язана Росією війна проти України не закінчиться до кінця поточного року. Мало того, швидше за все, бойові дії затягнуться до літа 2023-го.

Вас також можуть зацікавити новини: