Екстрасенс назвала місяць, коли ЗСУ дадуть смачного ляпаса окупантам

Екстрасенс Яна Пасинкова розповіла, що наступного року планується великий відступ російських окупантів з українських територій. За її словами, буде певна хвиля, яка спливе з нашої землі.

Пасинкова додала, що вже у березні 2024 року нам вдасться звільнити деякі території. Інші ми також звільнимо, це лише питання часу.

"В першу чергу наші воїни звільнять території, які найбільше постраждали за час війни - міста, які розташовані біля води, та міста, де є стратегічно важливі об'єкти. Наприклад, там, де Запорізька АЕС або якийсь хімічний завод чи інше небезпечне підприємство", - сказала Пасинкова в інтерв'ю УНІАН.

Відео дня

Крім того, вона назвала слабкі місця окупантів. По-перше, це все, що пов'язане з водою. Також екстрасенс звертає увагу на їхню техніку, яка на перший погляд здається великою і потужною.

"Насправді вона вся гнила, стара і дірява. Дам зараз таку філософську відповідь. Чим більший шкаф - тим гучніше він падає. Ще одне слабке місце окупантів - майбутня зміна влади в Росії", - підсумувала експерт.

Нагадаємо, раніше екстрасенс відповіла, коли Україну припинять бомбардувати.

Вас також можуть зацікавити новини: