Гороскоп для Водолія на серпень 2023 / depositphotos.com

Серпень 2023 обіцяє Водоліям стреси і напругу - раз у раз доведеться вирішувати сімейні та фінансові питання. При чому часом не тільки свої, а й чужі. Пережити цей час можна лише в одному випадку - зберігати рівновагу. Не приймайте нічого близько до серця і уявіть, що ви - стійкий олов'яний солдатик. Наприкінці місяця на вас чекає бонус - ви отримаєте відповіді на питання, які вас давно турбують, обіцяє гороскоп на місяць.

Гороскоп кар'єри на серпень 2023

Перше, з чим Водоліям слід бути обережними в серпні 2023 - це грошові вкладення. Перш ніж це зробити, продумайте все до дрібниць і розпитайте про питання всіх обізнаних людей. Їхні поради - на вагу золота.

Тим, хто поки що не наважився відкрити власну справу, зірки радять у серпні відповідальніше ставитися до своїх обов'язків. Зараз - це ваш єдиний шлях до успіху.

Відео дня

Гороскоп кохання на серпень 2023

Сімейним Водоліям зірки радять у серпні 2023 бути уважнішими до своїх близьких. Можливо, ви й не помітили, як з головою поринули в роботу, зовсім забувши про своїх домочадців. Не завадить знайти записник і подивитися, у кого з близьких намічається день народження або річниця весілля, і піднести невеликий сюрприз.

Холостим Водоліям в останньому місяці літа потрібно бути насторожі. Є ризик, що ви можете закрутити роман із корисливою і безпринципною людиною. Тому придивляйтеся до оточуючих, а виявивши такого десь поруч - біжіть, не озираючись.

Гороскоп здоров'я на серпень 2023

Серпень буде нещадним до Водоліїв, які до цього халатно ставилися до свого здоров'я. На вас чекає чимало проблем - і грошей на їх вирішення теж піде чимало. Але є шанс випередити події і вже зараз подбати про себе. Відмовтеся від шкідливих звичок, запишіться в спортзал або хоча б візьміть за правило робити щоденні прогулянки. Народні цілителі та маги вам не друзі - є ризик нашкодити собі дуже сильно.

І так - менше дратівливості й образливості, не створюйте непотрібного стресу собі й оточуючим.

Раніше ми публікували місячний календар на серпень 2023 з сприятливими і несприятливими днями місяця.

Вас також можуть зацікавити новини: