Водоліям - валюта, Левам - екзотичні поїздки: гороскоп на лютий 2023 від Ірини Звягіної

Астролог розповіла, до чого слід готуватися.

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп для всіх знаків Зодіаку на лютий. Розповідаємо, що на вас чекає найближчим часом. 

Овен

У цьому місяці можуть бути активні контакти з друзями, спілкування, напружені взаємини. 

"У районі повні Венера створює напружений аспект до Марса - можливий конфлікт з коханими або помилки в документації. Слідкуйте за імпульсивністю", - пояснила астролог. 

Телець

Для Тельців другий місяць року - не дуже приємний. В цей час вони відчувають себе незатишно, неспокійно, схвильовано. Можуть навалитися побутові проблеми. 

"Виникають несподівані ситуації, до яких Тельцям важко адаптуватися. Особливо 4-5 і 12-13. З переходом Сонця в Риби з 19 лютого Тельці відчують перші весняні ноти природи і підвищений інтерес до їхньої персони", - додала Ірина Звягіна. 

Близнюки

Протягом цього місяця Близнюки можуть відчувати роздратованість на тлі тривалих проблем, які неможливо вирішити. Як каже астролог, майбутню енергію Марса можна використовувати конструктивно: наприклад, подорожувати, проявляти інтерес до розширення професійних навичок.

Рак

У цьому місяці у Раків з'являться шанси поліпшити своє фінансове становище. Зірки радять прислухатися до своєї інтуїції і не лізти на рожен. 

Лев

Левам світять екзотичні поїздки, різні любовні пригоди, приємне дозвілля і абсолютно ніяких турбот. Однак астролог каже, що в цьому місяці можуть бути кроки в плані розриву стосунків. 

Діва

Сонце проходить типову для Дів зону роботи і служіння. З'єднання сонця з Сатурном в районі 16-17 лютого може спровокувати погіршення самопочуття, занепад сил.

Терези

У лютому на Терезів чекає приємний період достатку і радості. Може бути службовий роман або доленосна зустріч. 

Скорпіон

У них у другому місяці року будуть несподіванки, вирішення квартирних питань, суєта. Стосунки з партнером будуть радувати і надихати.

Стрілець

Протягом цього місяця будуть тісні контакти з родичами, багато корисної інформації та робочих поїздок. В кінці місяця Стрільців накриє хвиля любові і творчості. 

Козеріг

До 12 лютого присутність Меркурія в Козерозі може свідчити про можливості угод, а перехід цієї планети в Водолія вказує на отримання дивідендів, фінансової активності. 

Водолій 

У лютому у Водоліїв буде Венера в Рибах, що вказує на подарунки і надходження валюти. Деякі люди зможуть реалізувати себе творчо, домігшись певних висот. 

Риби

Риби будуть відчувати, ніби у них зв'язані руки. Вони не зможуть реалізувати свої потреби, не зможуть закінчити якісь справи. Можливо, у них будуть проблеми зі здоров'ям. 

Нагадаємо, топ прогнозів найвідоміших астрологів про те, коли закінчиться війна в Україні

Вас також можуть зацікавити новини: