Астролог Яна Тимощук / instagram.com/yana_futurolog

Яно, дайте, будь ласка, прогноз на найближчий час. Якими будуть середина і кінець весни для українців?

До 22 квітня транзит Юпітера перебуватиме в Рибах, а це говорить про те, що Україна отримала всю зброю, яку їй міг дати Захід і Америка. Далі ми будемо чути наративи наших партнерів і союзників про те, що поставки більше неможливі, бо на це немає коштів. 

З 22 квітня до 1 травня Юпітер з Риб перейде в знак Овна. У цей період наша країна перебуватиме в запеклій боротьбі - як внутрішній, так і зовнішній. Те, що зараз відбувається в Україні, на руку нашому ворогові, але українці продовжать боротися за свою незалежність, за те, щоб отримати свої території назад.

В цілому квітень і травень будуть хиткими для нас. Це тривожний час, коли запуститься невідворотний процес. Нам може здаватися, що ми перебуваємо в глухому куті, що немає розвитку. Тому не варто чекати на мирну угоду. Воа буде підписана мінімум до 1 травня 2024 року. 

Також важливі процеси запустяться після 20 квітня, коли буде сонячне затемнення. Ми будемо боротися з обманом, ілюзією. Можуть бути судові розгляди, пов'язані з політиками. 

А які події відбуватимуться на фронті?

У квітні ми побачимо нетрадиційне ведення війни. Можуть бути провокації, пов'язані з водосховищами. Наприклад, 4 квітня був прорив дамби в Донецькій області, але все це трапляється через те, що стався релігійний розкол в суспільстві. На жаль, надалі можуть бути провокації навіть з боку ось цих релігійних діячів і людей, які перебувають в супротиві. Небезпека є і для АЕС. Росія може застосувати біологічну або хімічну зброю. 

У квітні-травні буде стояти вибір перед управителями різних країн, їм доведеться визначатися за кого вони і чиї вони союзники. Може бути така риторика, тому що буде незрозуміло, як ми будемо діяти далі - ми будемо цю війну завершувати або будемо її продовжувати, чи буде якийсь договір або ми йдемо в стан довготривалої війни. До червня будуть "американські гірки", коливання, нестабільність. А потім все стане на свої місця. 

До червня в Україні будуть "американські гірки", - астролог / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Над якими містами нависла небезпека?

Поки я бачу, що країна-агресор продовжить обстрілювати наші міста. Дуже сильна активізація буде в Одесі та Одеській області. Далі ми будемо бачити обстріли окупованих міст. Я не бачу припинення вогню в Запоріжжі, Дніпрі, Харкові та Бахмуті. У Нікополь, наприклад, може прилетіти ракета абсолютно випадково. 

Можете назвати найсприятливіший період для нашого контрнаступу?

Наприкінці квітня ЗСУ почнуть готуватися до цього. 4 червня енергія Марса дасть нам поштовх швидше рухатися вперед, тому поблизу цього періоду ми можемо йти в контрнаступ. Але не варто очікувати, що він буде якимось масштабним. Це, скоріше, буде ривок, на який ніхто не очікував, але він стався.

Проте вже восени може бути масштабний контрнаступ, який буде переможним, з дуже хорошими результатами. Це не буде в якійсь суперактивній фазі, тому що ми все ж більше займаємо оборонну позицію. Війна триватиме, скажімо так, на виснаження ворога.

Важливо уточнити, що будуть і великі втрати з двох сторін. Протягом п'яти місяців нам буде важко. Однак ми можемо розраховувати на допомогу союзників. 

Всі ми сподіваємося, що вже цього року закінчиться війна в Україні. Що про це говорять "небесні світила"?

Поки я бачу карту, яка говорить про те, що це все-таки тривала війна. Я не бачу швидкого завершення. Але цього року ми почнемо повертати наші території. Не можу сказати, що вони відразу всі повернуться під контроль України, але часткове повернення все ж буде. Якщо говорити, наприклад, про Крим, то випадає карта "Суд". Буде запекла боротьба за півострів. Якось ми будемо просуватися, буде битва на морі і багато смертей. Але поки я не бачу, що Крим повертається до України.

З липня місяця починається такий переможний період для нашої країни. Після 24 серпня, Дня Незалежності України, можливі укладення стратегічного союзу, партнерства з кимось, хто може гарантувати Україні безпеку. Тому можна сказати, що війна може закінчитися. Але важливо розуміти, що для нас означає перемога і чи згодні ми на ті умови, які нам пропонують. 

Астролог: Вже восени може бути масштабний контрнаступ / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Останні роки українці перебувають у стресовому стані. Спочатку були коронавірус, локдаун, зараз - велика війна. Період всіх цих випробувань закінчиться найближчим часом або на нас ще щось чекає?

Незабаром транзит буде проходити по шостому будинку хвороби - це віруси, епідемії, буде змінюватися клімат в країні. Можливі посуха, зміщення тектонічних плит, потопи, навіть землетруси. Варто остерігатися всього узбережжя Чорного і Азовського морів. Якщо ви там живете, то краще виїхати в більш безпечне місце.

Потрібно стежити за дамбами і водосховищами. Тут існує і релігійний аспект. Є пророцтво, що коли ченці вийдуть з Лаври, може затопити Лівий берег. Дай Бог, щоб воно не здійснилося, але такий ризик є.

Багато астроекспертів говорять про те, що здоров'я Володимира Путіна "здає", і є ймовірність, що він не доживе до наступного року. Чи згодні ви з цим?

По його натальній карті видно, що якщо він помре своєю смертю, то це буде у віці плюс-мінус 80 років. Зараз за його здоров'ям пильно стежать, тому я не бачу швидкої смерті. Однак до березня для нього існує напружений аспект, коли його можуть вбити.

Більш того, цей період буде напруженим і для всієї Росії. Вона буквально горітиме - будуть ще вибухи, провокації з боку росіян. Окупанти почнуть лаятися між собою. Тому є вектор на повалення влади.

І наостанок скажіть, чи буде в Україні релігійна війна, враховуючи події з УПЦ МП?

Вона вже є. Варто сказати про те, що цей процес досить складний для людей. Таким чином нас намагаються відволікти від нагальних питань.