Війна в Україні / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Астролог Ангеліна Вакуліна зробила прогноз для України на 24 лютого і з'ясувала, над якими містами нависла небезпека. За її словами, одна з основних цілей окупантів - Київ.

За її словами, наступу на столицю вона не бачить, але будуть попадання в житлові будинки. Небезпека не обійде стороною і Білу Церкву, Чернігів, Суми, Кривий Ріг та Одесу.

Вона додала, що найбільше жертв буде в Харкові: "У планах окупантів зайти в місто, але здійснення їхнього плану на всі сто не бачу. На жаль, жертви будуть, багато. Кордони, звичайно, під загрозою, будуть намагатися пройти, будуть сильно обстрілювати наше зміцнення".

Відео дня

Як каже Вакуліна, окупанти хочуть позбавити нас світла, зв'язку і води. Тому попадання будуть і по об'єктах критичної інфраструктури. 

Однак найбільше варто побоюватися Бердянську, бо там будуть йти бої за місто.

"Дуже каламутні ситуації в місті. Багато зрадників у самому місті переметнулися на бік ворога. Місцеві органи влади всіляко перешкоджають деокупації міста. Буде бій за місто з втратами, але місто повернеться на свій колишній кордон", - передає слова Вакуліної "Главред".

Нагадаємо, раніше астролог назвав найжахливішу дату для України.

Вас також можуть зацікавити новини: