Війна в Україні / facebook.com/GeneralStaff.ua

Астролог Ольга Медвецька склала прогноз для України на 2023 рік і з'ясувала, що один з дванадцяти місяців буде дуже страшним через чергову атаку РФ.

На своїй сторінці в Instagram експерт розповіла, що 5 травня буде затемнення в Тельці - квадрат місяць-Юпітер вплинуть на військові дії, вони стануть більш агресивними. А квадрат Юпітер-Плутон принесе нам ще більшу небезпеку у війні і багато смертей.

"Всі ці аспекти свідчать про наростання неабиякої напруги і розгортання масованих, глибоких за своїм змістом (як би це дивно не звучало), принципових військових подій. Це має бути щось грандіозне і дуже серйозне", - розповіла Медвецька.

Відео дня

Також астролог зазначила, що поблизу 20-х чисел січня, швидше за все, буде спроба нового прориву РФ або іншої ескалації, або замах на президента України. Однак, як каже Медвецька, Росії не вдасться здійснити свої криваві плани.

"На небезпеки і випробування для нашого народу очікуємо також поблизу 28 січня. Наступний період підвищеної небезпеки буде близько 10 лютого (приблизно з 5 по 15 числа) через з'єднання Меркурія і Плутона - це аспект великої небезпеки з повітря, а також пошкодження засобів комунікацій, а також пошкодження транспортних засобів і транспортних шляхів. Однак з великою ймовірністю ця атака буде успішно відбита", - підсумувала експерт.

Нагадаємо, в Перу шамани напророчили рік закінчення війни в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: