Війна в Україні / facebook.com/GeneralStaff.ua

Астролог Дмитро Уранус склав прогноз для України на найближчий час і з'ясував, що поступово ситуація в країні буде поліпшуватися, незважаючи на те, що російські загарбники захочуть окупувати деякі наші території.

За його словами, новий наступ РФ на Україну триватиме до середини березня, але він не буде успішним. Це означає, що непоправних наслідків для нашої країни не буде. Однак є ризик окупації невеликих територій.

"Невелику частину територій ми можемо тимчасово втратити. Йдеться максимум про десятки кілометрів", - написав Уранус на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

Однак він втішив тим, що наступу з Білорусі не буде. За словами Урануса, в карті незалежності України Сонце, як світило і управитель 8 сектора смерті і руйнування, в своєму прогресивному і дирекційному русі незабаром утворює гармонійний аспект з Сатурном, планетою і управителем 1 сектора (сектор життя).

"Виникає гармонійний зв'язок між сектором життя і смерті. Що дає колосальний захисний вплив - захист від смерті. При такому аспекті просто неможливо знищити або захопити країну. Поки він в силі - Україну не перемогти. Сатурн в гармонійному аспекті дає стійкість і твердість, непохитність. І все це в масштабах країни", - додав астролог.

Нагадаємо, раніше екстрасенси озвучили реальний діагноз Володимира Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: