Війна в Україні / facebook.com/MinistryofDefence.UA

Астролог Світлана Буянова зробила прогноз для України на зиму і весну 2023 року і передбачила можливий російський наступ на Київ. 

Як написала експерт на своїй сторінці в Instagram, найнебезпечнішим періодом є друга половина січня аж до середини березня. 

"У другій половині лютого і в березні, згідно з прогнозом України, знову піде основний напружений аспект, який затягується на 2022-2023 роки, що говорить про інтриги, закулісні ігри і обмани, пов'язані з військовими діями. Нас можуть знову почати вмовляти на переговори, затягувати поставки зброї, вести переговори за спиною України про якісь власні інтереси", - розповіла астролог.

Відео дня

Однак перший найближчий неприємний аспект чекає на нас прямо в новорічні свята. Цей аспект несе емоційну пригніченість нації, переживання, почуття сковування і безвиході. Період його впливу в цей раз – з 21 грудня по 10 січня, а пік його в самий Новий рік - 31 грудня.

"На такому аспекті можуть відбуватися різні події, мета яких вивести людей з психічної рівноваги – залякати, придушити, змусити. Наше завдання - приготуватися до можливих труднощів і обмежень і бути обережними, не втрачати пильності навіть у свята. З пригніченістю допоможе впоратися почуття гумору", - додала Буянова.

Нагадаємо, астролог назвала міста, де окупанти незабаром влаштують жах.

Вас також можуть зацікавити новини: