Війна в Україні - астролог дав прогноз на листопад / facebook.com/GeneralStaff.ua

Астролог Влад Росс розповів, над якими містами в листопаді нависла серйозна небезпека. За його словами, турбуватися варто жителям Кременчука та Запоріжжя.

У коментарі "Главреду" експерт зазначив, що в цих містах висока ймовірність масштабних атак. Що саме можуть "бомбити" окупанти? На думку Росса, постраждати можуть інфраструктура і мости:

"Особливо велика небезпека в Кременчуці. Також вселяє тривогу все, що стосується Запоріжжя та Запорізької АЕС. ЗАЕС "народилася" 1 листопада, і, судячи з її гороскопу, є загроза, що вона буде підірвана, а радіоактивний попіл почне розноситися вітрами по всій Україні. У листопаді існує небезпека зараження великої території".

Відео дня

При цьому Влад Росс впевнений, що в цій війні переможе все ж Україна. У листопаді на нас чекає дипломатична перемога, яка призведе до миру.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс приголомшив прогнозом на листопад. За його словами, окупанти можуть захопити ще одну АЕС. Він зазначив, що росіяни хочуть залишити українців без електроенергії.

Вас також можуть зацікавити новини: